Haberler

Eski AKP'li Milletvekili Çetin Business'da Uçmak İsteyince Uçak 3 Saat Rötar Yaptı

Bu akşam Türk Hava Yolları’nın TK-710 sefer sayılı uçağıyla saat.20.00’da İslambad’ gidecek olan Eski AK parti Milletvekili Muhammed Çetin Ekonomi bileti olarak Atatürk Havalimanı VİP salonundan uçağa geçti. Kendisine ait olan ekonomi koltuğu yerine Business koltuğuna oturan Çetin’i kabin ekipleri uyararak kendi koltuğuna geçmesini istedi. Çetin, kendi koltuğuna geçmek istemediğini söylemesi üzerine tartışma yaşandı ve uçağa polis çağrıldı. Polis ekiplerinin gelmesinin ardından kendi yerine geçmeyi kabul eden Çetin ekonomi koltuğunda seyahat edeceğini söyledi. İstanbul-İslamabad seferi ise 3 saat gecikme ile yapılabildi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi; “İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları ile son dönemde yaptığı seyahatler sırasında uçak içinde şirketin aleyhinde konuşmalar yaparak kurumsal kimliğimizi rencide etmiştir. Bu gelişmeler üzerine Türk Hava Yolları Yönetimi İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin'i uçuşlarda Upgrade etmeme kararı almıştır.

Bugün akşamki İslamabad uçağında uçuşu bulunan Sayın Çetin, ekonomi biletiyle yer almasına karşın uçak içinde hakki olmadığı halde başka yolcuya ait business sınıfındaki koltuğa oturmuştur. Kabin ekiplerinin uyarısı üzerine ekonomide uçmayacağını ve inmek istediğini söylemiştir. Daha sonra uçak kapı açmış ancak Sayın Milletvekili inmekten vazgeçmiştir. Bunun üzerine gerekli tutanaklar tutularak işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Muhammed Çetin Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title