Haberler

AK Parti Eski Milletvekili Ali İnci, Darbeci Askerleri Rezil Etti

Güncelleme:

AK Parti Eski Milletvekili Ali İnci'nin darbe girişimine destek veren askerleri azarladığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından yaşanan olayları yakından takip eden bir isim de AK Parti eski Milletvekili ve Hendek eski Belediye Başkanı Ali İnci'ydi. İnci'nin darbe akşamı, cuntacı askerleri sıraya dizip azarladığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

DARBE DESTEKÇİLERİNE SERT TEPKİ

Valilik'te çıkan olayları yakından takip eden ve Kent Meydanı'nda vatandaşlarla sabahlayan İnci'nin sosyal medyada paylaşılan askerlere darbeye destek verdiği için sert tepki göstermesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntüde Ali İnci, elleri kelepçeli ve üzerinde sadece iç çamaşırları olan askerlere darbe girişimine destek verdikleri için sert tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ali İnci AK Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Betül:

Don atlet görmeye mi heveslisin be adam basin gögemi erdi simdi. Dangalak.

55
14
yanıtYanıtla
gs:

bu videoyu ne diye servis ediyorsunuzki. yargılarsın olur biter.

44
17
yanıtYanıtla
fatih:

burası demokratik bir hukuk devleti ise eğer bu askerler her ne yapmıs olurlarsa olsunlar onları yalnızca hukuk yargılar hakim yargılar akp değil bunu yapmaya kesinlikle hakkınız yok . . madem siz böyle had bildirirsiniz neden pkk lılara yapmadınız bunu . . sov yapıyosunuz ve bu darbe oyunu işinize geldi ama allah adaletlidir neyin ne olduğunu en iyi o bilir

54
0
yanıtYanıtla
harbi:

vay vatanimin haline. Yapanda kendileri karsi kovanda kendileri. Beraberce güzelim orduyu perisan ettiler

20
23
yanıtYanıtla
el ele omuz omuza:

Hükümetten beklentisi olanlar bu tür ucuz işlerin içine girerek kendilerini de halkın emeğini de değersizleştiriyorlar. Vali Coş ve şimdi bu adam . . . Emeğimize saygı gösterin ve lütfen bu tür çirkinliklerle alay konusu olmayın.

42
1
yanıtYanıtla
Saat 12 Tiyatro Kapandi:

Bu darbeci subaylar darbe yapin diye birileriTarafindan tuzaga dusuruldu . Aha buraya yaziyorum yakindaCikar kokusu yoksa boyle cocukca darbe olmaz. .

32
10
yanıtYanıtla
darbe şakşakçısı:

hee canım heee olmaz subaylarda çocuk yani kanmışlar demişler ki size şeker vereceğiz

yanıt5
yanıt3
hakim:

akp ülkede kaos yaratıp milleti iç savaşa sürüklemek istiyor . . sağ duyulu olalım, yas ilan etmemiz gereken günlerde bayram var diye insanları yanıltıyorlar . ayrıca askerlerin idam edilmesine her konuşmalarında destek veriyorlar idam edilecek biri varsa o bebek katili abdullah öcalandır düşünelim her söze3 destek vermeyelim

31
10
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

BU VATAN HAİNLERİNİ BU ADAM HANGİ STATÜDE VE HAKLA SORGULUYOR. . . SEN KİMSİN ULAN SAVCI MISIN. . . DONLARINI İNDİRECEKMİŞ. . MALAVAT GÖRMEYE ÇOK MERALISIN. . . ZİBİDİ.

36
2
yanıtYanıtla
Khan1994-pe:

güzel hazırlanmış bir skeç kurduğu kelimeler sanki kendince özenle seçilmiş artık şov yapan yapana burda hepimiz Türküz bu durumu reklam haline getiren herkesi kınıyorum ve hakklarında ne suç varsa adalete sevk etmek gerekir

18
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title