Haberler

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanına Yapılan Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gıyabi cenaze namazından görüntü - AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey açıklaması ve detay görüntü Kütahya'da, Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gıyabi cenaze namazından görüntü - AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey açıklaması ve detay görüntü Kütahya'da, Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı.AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığı önderliğindeki cenaze namazı öğlen vaktinin ardından Ulu Camide kılındı.Namaz sonrası cami önünde gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, terör örgütünün barış için duyarlılık göstermediğini ve giderek artan şiddet eylemlerine devam ettiğini söyledi.AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın hain bir saldırı sonucu şehit edildiğini hatırlatan ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Özbey, şöyle konuştu: "Kendilerini, Kürt vatandaşlarımızın savunucusu olarak sunan, ancak devlet mallarını, binalarını, tesislerini talan eden, yakan, yıkan, yağmalayan, 'silahları gömün' diyen herkesi kendilerine düşman olarak gören bu terör örgütünü, bu örgütün takım elbise giymiş temsilcilerini ve söylemleriyle bu 'esfele safilin' (aşağıların aşağısı) derecesindeki mahlukları sevimli göstermeye çalışan kişileri, hepimizin malumu, 'sözde' gazetecileri, siyasetçileri, işadamlarını, Cenab-ı Hakk'ın 'Kahhar' ismiyle kahretmesini niyaz ediyoruz. Hz Ömer'in, Uhud'ta Ebu Süfyan'a söylediği, 'Eşit değildir ölülerimiz. Bizimkiler cennette, sizinkiler ise cehenneme gitti.' Sözü, geçerliliğini bizim anlayışımızda hala sürdürmektedir. Bu alçaklar, hainler ve ancak pusularda savaşmayı maharet bilenler bilsinler ki birer birer ölür, biner biner diriliriz."AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile partililerin ve vatandaşların katıldığı program sonunda Koca için dua edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Özbey Diyarbakır Ak Parti Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title