Haberler

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanına Düzenlenen Silahlı Saldırı

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Aksaray'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Aksaray'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ulu Cami önünde toplanan bir grup, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı, dua etti.

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Yunus Koca'nın dava adamı olduğunu söyledi.

Yapılan saldırıyı kınadıklarını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Hayatını kaybeden kardeşimiz Yunus'un büyük hayalleri vardı. Kendisi çok iyi bir vatan evladıydı. Rabbim bizlere onun hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin. Bu memleket üzerinde yeniden barışın, huzurun ve kardeşliğin hakim sürmesini temenni ediyorum. Ayrıca Yunus kardeşimize bu alçak saldırıyı gerçekleştiren teröristlere de lanet ediyorum. Rabbim bütün şehitlerimizi ve Yunus kardeşimizi cennetine kabul etsin."

Konuşmanın ardından Kılıç, hayatını kaybeden Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajları okudu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Diyarbakır Ak Parti Aksaray Politika Güncel Haberler

title