Haberler

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanının Silahlı Saldırıda Öldürülmesi

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Kayseri'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Kayseri'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cami Kebir'de öğle namazı sonrası toplanan AK Parti Kayseri teşkilatı üyeleri, Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namazın ardından grup adına açıklama yapan AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, yapılan hain saldırıyı kınadı.

Diyarbakır'ın artık hayalet bir şehir olduğunu belirten Kürtüncü, şöyle devam etti:

"Şehirde bütün kepenkler kapalı. Şehirde çocukların umudu yok, Gençlerin anlamsız şekilde ölmesinin izahı yok. Hainlere, kalleşlere ve bu vatanı satanlara sesleniyorum. Vicdanı rahat uyuyan var mı aranızda? Rabbim bize, senin hayallerini gerçekleştirmeyi, memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hakim kılarak, sana ve bu millete hainlik ve kalleşlik yapanları kahretsin. Mekanın cennet olsun kardeşim."

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden ise Yunus Koca'nın "şehit" olduğunu söyleyerek, "Çok yiğit bir insandı. Kardeşlik için yaşayan bir insandı. Onun mekanı inşallah cennet olur" dedi.

Grup, daha sonra dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title