Haberler

Kavga Eden Çifti Ayırmak İsteyen Komşulardan Biri Öldü, Biri Yaralandı

Güncelleme:

Antalya'da, boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar ile kavga eden emekli öğretmen Hasan Bayraktar, kendisini engellemeye çalışan komşularına Rambo bıçağıyla saldırdı.

Antalya'da ayrı yaşadığı ve boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar ile kavga eden emekli öğretmen Hasan Bayraktar, kendisini engellemeye çalışan komşuları 43 yaşındaki Songül Ateş'i Rambo bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü, Hüsnü Ozan Basmacı'yı ise ağır yaraladı.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM, GELİYORUM"

Konyaaltı ilçesi Gürsü Mahallesi 345 Sokak'taki olay, dün saat 21.00'de meydana geldi. İddiaya göre aralarında bir süredir sorun bulunan, bu nedenle ayrı yaşayan Hasan Bayraktar, dün telefonla görüştüğü boşanma aşamasında olduğu eşi Gülşen Bayraktar'la tartıştı. Telefonda, "Seni öldüreceğim, geliyorum" diye tehditler savuran Hasan Bayraktar, akşam saatlerinde eşinin kaldığı eve gitti. Gülşen Bayraktar, eşiyle kapı önünde kavga etmeye başladı. Şiddet gören Bayraktar, yardım çığlıkları attı.

YARDIMA KOŞAN KOMŞULARI BIÇAKLADI

Kadının çığlıkları üzerine komşuları kuaför Songül Ateş ile Hüsnü Ozan Basmacı yardıma koştu. Kavgayı ayırmaya çalışan Ateş ve Basmacı, Hasan Bayraktar'ın elindeki Rambo bıçaklı saldırılarıyla çeşitli yerlerinden yaralandı.

BİRİ ÖLDÜ, BİRİ AĞIR YARALI

Hasan Bayraktar olay yerinden kaçarken, yaralılar için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İlk müdahaleleri burada yapılan Songül Ateş ve Hüsnü Ozan Basmacı tedavi altına alındı. Karnından ve göğüs bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ateş, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Tedavisi süren Basmacı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Polis, olaydan sonra kaçan Hasan Bayraktar'ı yakalamak için çalışma başlattı.



UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ

Bir dönem görevli öğretmen olarak Almanya'ya gönderilen ve daha sonra emekli olan Hasan Bayraktar'a, eşinin boşanma davası açtığı kaydedildi. Eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma cezası alan Hasan Bayraktar'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Polis, olaydan yara almadan kurtulan Gülşen Bayraktar'ı, firari eşinin olası saldırısına karşı gizli bir yerde tutuyor.

Songül Ateş'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsiden sonra yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi. - Antalya


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Bayraktar Konyaaltı Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

cdcd:

tek sorumlu kocaları köşeye sıkıştıran medeni kanun nafaka çocuk velayeti ortak velayet diye bir sistemm var neden boyle birşeyi denemıyolar

47
0
yanıtYanıtla
Sevda:

Yahu bizde ne yapacağımızı şaşırdık artık. Yardım etsek başımız belaya giriyor etmesek nemelazımcı bir toplum oluyoruz.Allah sonumuzu hayretsin.Kadına yazık olmuş.

21
2
yanıtYanıtla
ilgili:

Eşine şiddet uyguladığı için evinden ve eşinden uzaklaştırma cezası verilen koca , cezayı takmadığında yaptırımı yok. Kağıt üzerinde kalan bir tedbir sadece. Yakalandığında ceza verilirken , iyi giyinir , pişmanım , der , haksız tahrik altında istemeden bu sonuca sebep oldum der , der de der . Cezasının yaklaşık 3/5 ini iyi halle geçirirse ! cezaevinden erkenden tahliye edlir. Olan ölene olur. Ceza yasaları yetersiz olunca bu tür olayların arkası kesilmez

11
9
yanıtYanıtla
06 Ankara:

Arkadas eger hanimin ayriliyorsa senden bir nedeni varmis, hatta ya sende yada hanimda, kimse kimseyi zorla yaninda tutamaz. Bide bilgili okumus insan yani, yazik günah.

19
0
yanıtYanıtla
Sıfırcı Naim:

sanane yav bırak kim kimin anasını sikerse siksin olan arada olana oluyor. . .

8
9
yanıtYanıtla
KERİM:

iyice anormal bir ülke olduk hadi hayırlısı

13
0
yanıtYanıtla
ihtiyar ögretmen:

ne yazikki ögretmen bile olsa, nefsine hakim olamiyorsa, , bilgide bir ise yaramiyor, , insanoglunda Allahin yaratilistan koydugu manevi fren, , imandir. o olmayinca, , bayir asagi giden frensiz bir arac gibi, , insanoglunun hangi cukura düsecegi mechuldür. önce iman lazimdir.

12
1
yanıtYanıtla
01 adana:

nerde idam

9
3
yanıtYanıtla
GÖLGELİCE:

Haydee cinnet çağı bu cinneeet. . .

9
1
yanıtYanıtla
kaşıkçı Mobil-ANDROID:

MEDENİ KANUN DEĞİŞMELİ!!!

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title