Haberler

Eşinin Tedavi Parasını Hırsızlara Kaptırdı

Mardin’in Derik ilçesinden eşini tedavi ettirmek üzere Diyarbakır’a gelen bir kişi, ilçe otogarında kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.

Mardin'in Derik ilçesinden eşini tedavi ettirmek üzere Diyarbakır'a gelen bir kişi, ilçe otogarında kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Mevsimlik işlerde çalışarak para toplayan ve eşini tedavi ettirmek isteyen şahıs, polislerden yardım istedi.

Edinilen bilgilere göre olay, Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan ilçe otogarda meydana geldi. Selahattin A. isimli vatandaş eşini tedavi ettirmek için ilçe otogarına geldi. Kalabalık arasında minibüs bekleyen Selahattin A., eşiyle birlikte minibüse bindi. Selahattin A., minibüse bindiği sırada para uzatmak için elini cebinde attığında, paranın olmadığını fark etti. Minibüsten inen Selahattin A., bir süre düşürdüğünü düşünerek parayı aramaya başladı. Cebindeki paranın düşmediğini anlayan Selahattin A., Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

TARLA İŞÇİLİĞİ YAPARAK EŞİNİN TEDAVİ PARASINI TOPLADI

Mevsimlik işçi olarak çalışıp eşinin tedavisi için gerekli olan parayı toplayan Selahattin A.'nın durumunu değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özel bir ekip oluşturuldu. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Selahattin A., çevresinde gezen gençlerin eşkalini, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarına çizdirdi. Robot resimleri çizen polisler, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Mardin Derik Politika Güncel Haberler

title