Haberler

Eşinin Komşuyla İlişkisini Evdeki Bilgisayarda Buldu

Güncelleme:

İzmir'de eşinin kendisinden boşanmak istemesine anlam veremeyen kadın, evde bilgisayarı kurcalarken komşu kadınla video kaydını bulunca şoke oldu.

İzmir Buca'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası emekli memur M.S. (52) 4 ay önce eşi Z.S.'den boşanmak istedi. Eşi ve çocuklarına nafaka ödemeyi kabul ettiğini, birikimleriyle aldığı tek evini de onlara bırakacağını söyledi.

Kocasının açtığı boşanma davasına anlam veremeyen Z.S., mahkemede 'Eşimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum." dedi. Kendisinden boşanmak isteyen kocasının, komşu kadınla ilişki kaydını bulan eş 250 bin TL tazminat istedi.

BİLGİSAYARDAKİ DOSYA

Eşi evi terk ettikten sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya devam eden Z.S., kız kardeşiyle bilgisayar üzerinden görüşürken bir dosya içinde video kaydı buldu. Z.S. videoda kendisinden ayrılmak isteyen kocasının kendi evlerinde başka bir kadınla birlikte olduğunu görünce şoke oldu.

KARŞI BOŞANMA DAVASI

Z.S., kocasıyla birlikte olan kadının kendileriyle aynı sitede oturan ve eşi şehir dışında çalışan komşuları A.T. olduğunu fark etti. Kocasının kendisinden boşanmak istemesinin nedeninin yaşadığı yasak aşk olduğunu anlayan kadın görüntüyü kayıt altına aldı.

Karşı boşanma davası açan kadın, hem eşinden boşanmak istediğini hem de eşinin 250 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemeye mahkum edilmesini istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İzmir Buca Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (69)

fatsalimobilWeb@haberler.com:

Oylar hdp ye

16
41
yanıtYanıtla
öyle maalesef:

ah ah yinemi çağdaş izmir yinemi. . . . izmir tam çağdaşlaşmış:) her gün benzer haberler:) izmir türkiyenin 100 yıl ilerisinde:) demekki chp iktidar olsa bu tip haberlere daha çok rastlayacağımız aşikar

32
14
yanıtYanıtla
smobilWeb@haberler.com:

Adamla birlikte olan kadının kocasına ne diyorsunuz.Zavallı hiç bir şeyden habersiz şehir dışında çalışsın dursun.Yazık ya .Aldatan kadınada adamada lanet olsun.

35
1
yanıtYanıtla
Kaan:

Adam 20-30 yıl önce nikah defterine bir imza attı diye hayatının sonuna kadar cehennemde yaşamak zorunda mı kalacak . . . Bir kadın için en onurlu karar, kocası onu istemiyorsa ardını dönüp gitmesidir.

12
24
yanıtYanıtla
sinan_34:

telefon internet cıktı fuhuş coğaldı altatmalar coğaldı allah bizlerı ıslah etsın

31
3
yanıtYanıtla
giresunMobil-ANDROID:

izmire camur atmayin türkiyenin her yerinde var böyle seyler. özellikle g.doguda kimin eli kimin cebinde belli degil.

14
20
yanıtYanıtla
karşıyakalımobilWeb@haberler.com:

Namuslu şehir namussuz şehir yoktur namuslu insan namussuz insan vardır ve insan namusu için yaşayıp namusu için ölmeli

27
2
yanıtYanıtla
Men-de-burMobil-IOS:

Izmir chp hdp zihniyeti rol modelleri

11
18
yanıtYanıtla
GÜLAY CEREN:

Vay azgin herif vay 2 yavrusunu birakip komsusuyla fingirdesmis yuh senin gibi erkege be

25
3
yanıtYanıtla
g.g:

yine olayı partiye bağladınızya helal olsun ne diyeyim

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title