Haberler

Eşinin Bıçakladığı Kadın, Markete Sığınıp Canını Kurtardı

Güncelleme:

Bodrum'da, sokak ortasında tartıştığı eşi 38 yaşındaki İsmail T. tarafından vücudunun üç yerinden bıçaklanan 32 yaşındaki Elif T., yakındaki bir markete sığınarak canını kurtardı. Kaçan İsmail T., saatler sonra polise teslim oldu.

KANLAR İÇİNDE MARKETE SIĞINDI

Dün saat 21.00 sıralarında İsmail T. eşi Elif T. ile Konacık Mahallesi'nde, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen İsmail T., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkardı. İsmail T., eşini üç bıçak darbesiyle yaraladı. Can havliyle kanlar içinde kaçan genç kadın, yakındaki bir markete sığındı. Market sahibi kapıyı kilitleyip, durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay yerinin yakınında hizmet veren ve polis telsizini de dinledikleri öğrenilen Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği üyeleri olay yerine ulaşıp Elif T.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Genç kadın, bu sırada gelen ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Elif T.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

"HAKARET EDİNCE KENDİMİ TUTAMADIM"

Olayın ardından kaçan ve her yerde aranan İsmail T., bugün sabah saatlerinde polise teslim oldu. İsmail T., polisteki sorgusunda suçunu itiraf edip, "Eşimle tartıştık. Söylediklerimi dinlemedi aksi hareketler yapıp hakaret edince kendimi tutamadım. Amacım korkutmaktı. O da bana saldırınca bıçakla yaraladım. Pişmanım" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konacık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (15)

ERHAN:

AYNI ŞEKİLDE O ADAMI BIÇAKLAYACAN BAK OZAMAN

24
7
yanıtYanıtla
mehmet:

ancak gücünüz kadinlara yetiyo adi herifler

23
5
yanıtYanıtla
yesmi gundi:

ulan bu kadınlar varya bu kadınlar

13
7
yanıtYanıtla
yazık:

anlaşamıyomusun baktın olmuyo boşan arkadaşım nedir bu eşine kızan erkeklerin bıçak hevesi

14
1
yanıtYanıtla
Asi:

yazıklar olsun eşini namusunu böle sokak ortasında darp eden azarlayan şahıslara sinir oluyorum

12
2
yanıtYanıtla
fat pizza:

turk erkeginin Kadina ihtiyaci yok daha Kadina bakmaktan aciz ya kadini olduruyo yada surunduruyo

10
4
yanıtYanıtla
TEK:

suç medeni kanunda adam bu kadını boşamak istese her turlu kaybedecek çocugunu ayda 3 defa görecek nafak ödeyecek ham kadına hem çocuga kadında başka insanlarla yiyecek parayı gununu gun edecek acaba adamı bu noktaya nasıl getirdi bu kadın

11
3
yanıtYanıtla
korkma birsey olmazmobilWeb@haberler.com:

Pismanmis kendini tutamamis bicak nerden cikti adi herif elindemi dolasiyon hapisten cikmazsin omur boyu insallah

11
2
yanıtYanıtla
muammamobilWeb@haberler.com:

Erkekmisin lan

10
2
yanıtYanıtla
amo:

nasıl hayati tehlikesi sürüyo bayan oturuyo saglıkçılar bakıyo

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title