Haberler

Eşinin Acısına Dayanamayan Acılı Koca, İntihar Etti

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde eşinin vefatına dayanamayan Mehmet Sarıkaya "Bana eyvallah. Gideyim eşimle birlikte yatayım." notu bırakarak intihar etti.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde eşi Zeynep Sarıkaya'nın (54) vefatına dayanamayan Mehmet Sarıkaya (56) evde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Sarıkaya çiftinin cenazeleri kılınan namazın ardından yan yana defnedildi.

"GİDEYİM EŞİMLE BİRLİKTE YATAYIM"

İncirliova'nın Eğrek Mahallesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Sarıkaya'nın eşi Zeynep Sarıkaya 6 ay önce rahatsızlandı. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarıkaya'nın beyin damarlarında tıkanıklık olduğu belirlenip, tedaviye alındı. Doktorların müdahalelerine rağmen geçen hafta durumu ağırlaşarak yoğun bakım ünitesine alınan Zeynep Sarıkaya, dün (perşembe) saat 19.00 sıralarında yaşamını yitirdi. 38 yıllık eşini kaybetmenin acısını yaşayan Sarıkaya, saat 03.00'e kadar evde akrabaları ile oturdu. Yakınlarının evlerine gitmesi, oğlu ve gelinin de uyumasını fırsat bilen Sarıkaya, yatak odasının tavanındaki demir kancaya bağladığı iple intihar etti. Sarıkaya'nın cesedi, sabah oğlu Ufuk Sarıkaya tarafından bulundu. "Bana eyvallah. Gideyim eşimle birlikte yatayım." yazılı bir not bırakıp, intihar eden Sarıkaya'nın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Aydın Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Otopsinin ardından Sarıkaya çiftinin yakınları tarafından bugün öğlen alınan cenazeleri son kez Eğrek Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından öğle vakti beklenmeden mahalle camisine götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Sarıkaya çiftinin cenazeleri omuzlarda taşınarak getirildiği mahalle mezarlığında, yanyana toprağa verildi. Cenazede, hem anne hem de babasını kaybeden Ufuk Sarıkaya, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Devlet Hastanesi Mehmet Sarıkaya İncirliova Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

MUAMMA:

sevgi bu değil, Allaha isyan etmiş. . .

17
4
yanıtYanıtla
alaattinMobil-ANDROID:

Sevgi bu olamaz eğer müslümansa dinimiz bunun yasak olduğunu bize bildirir

18
2
yanıtYanıtla
ParanoYakVatandaş:

Cehennem yoktur, Ruh bedenden ayrıldığında iş biter. Her beden bir kıyafettir, Ruh esastır. Eşinin ruhuna kavuşur inşallah gittiği yerde. Gerçek aşklar ölümsüzdür. Gözlerim doldu haberi okuyunca, bu fedakarlık takdiri hakediyor. Sevabıda Günahıda Yaratıcının takdirine kalmış.

4
13
yanıtYanıtla
normalvatandaş:

isbat et. . edemezsen. . . ha . . . ne dersin. . . Hicr 44. ayet derki ''Cehennemin yedi kapısı vardır. O kapıların herbiri için birer grup ayrılmıştır. ''

yanıt0
yanıt0
Emre:

Hay Allah, bu nasıl bir acıdır. Allah evlatlarına sabır versin. . . .

13
1
yanıtYanıtla
yaren gülerMobil-ANDROID:

Allah rahmetsin çok zor.

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title