Haberler

Eşi Başka Erkekle Kaçan Öfkeli Koca, Dehşet Saçtı!

Güncelleme:

İzmir'in Tire ilçesinde, kendisini terk edip başkasıyla kaçan eşinin bulunduğu evi av tüfeğiyle basan öfkeli koca, eşini yaralarken, kaçtığı adamın da babasını öldürdü.

İzmir'in Tire İlçesi'nde, kendisini terk edip başka bir erkekle kaçan eşinin bulunduğu evi av tüfeğiyle basan çiftçi 32 yaşındaki Bayram Ö., dehşet saçtı. Eşinin birlikte kaçtığı adamın babası 71 yaşındaki Hikmet Ç.'yi öldürüp, 1 çocuk annesi eşi 29 yaşındaki Nurgül Ö.'yü yaraladıktan sonra kaçan Bayram Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

EVİ TERK EDİP ÇİFTÇİYE KAÇTI

Büyükkömürcü Mahallesi'nde yaşayan Nurgül Ö., iddiaya göre, 4 ay önce eşini terk edip çiftçi 35 yaşındaki Şevket Ç., ile kaçtı. Bugüne kadar saklanan Şevket Çetin, Nurgül Ö. ile birlikte geçen hafta Somak Mahallesi'ne gelip, babası Hikmet Ç.'nin evinde birlikte yaşamaya başladı.

"BENİMLE OLMAYANI KİMSEYE YAR ETMEM" DEDİ, DEHŞET SAÇTI

14 Nisan'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, 'Benimle olmayanı kimseye yar etmem' paylaşımında bulunan çiftçi Bayram Ö., eşinin Hikmet Ç.'nin evinde kaldığını öğrenince çılgına döndü. Motosikletiyle dün saat 16.00 sıralarında Somak Mahallesi'ne giden Bayram Ö., yanındaki av tüfeğiyle, bahçesinde arılarıyla uğraşan, evli ve 5 çocuk babası Hikmet Ç.'yi göğsünden vurdu. Can havliyle kaçmak isteyen Ç., evinin balkonunda kanlar içinde yere yığılıp, öldü.

EŞİNİ DE YARALAYIP KAÇTI

Bu sırada kendisini terk eden eşi Nurgül Ö.'nün kaçtığını fark eden Bayram Ö., onun peşine düştü. Nurgül Ö.'yü de sol bacağı ve kalçasından vurup yaralayan Bayram Ö., tekrar motosikletine binip, kaçtı.

OLAY ANINDA TUVALETTEYDİ

Olay anında tuvalette olduğu öğrenilen Şevket Ç. ise şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu. Ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nurgül Ö., tedaviye alındı. Hikmet Çetin'in cesedi ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Soruşturma sürerken jandarma, polise de olayla ilgili bilgi verdi. Kaçan şüpheli Bayram Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Çetin İzmir Tire Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

zobumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vakti zamaninda rus kadin bana kacmisti hic problem olmadi. Geri kalmis ulkelerin insani tuaf oluyor. Burasi rezalet ahir ahir ahhh evrupaaa

6
55
yanıtYanıtla
izmirli35mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

vay arkadaş memleket kaşar dan geçilmiyor

51
1
yanıtYanıtla
NrcnmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Su desdisi su yolunda kırılır pislik işler insana hayır getirmez.

51
1
yanıtYanıtla
ebrumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bence erkek aldatmazsa kadın bunu yapmaz sorun kocada başlamış

8
43
yanıtYanıtla
WELAT LİCÊ:

SERBEST BIRAKILMALI. KADIN BOŞANMADAN KAÇMIŞ. NAMUS İŞİDİR BU.

41
6
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben bir kadın olarak eşim başkasına gitse aynı şeyi yaparım

37
7
yanıtYanıtla
nedenMobil-IOS:

neden erkekler karilarini altatinca problem olmuyorda,kadinlar kocasini aldatinca problem oluyor?erkekdeki nefis de kadindaki ne?ogrenebilirmiyim.iyi yapmis

6
37
yanıtYanıtla
cemil:

ihanetin bedeli ölümdür . kocanın yaptıklarını destekliyorum. ben olsam aynı şeyleri yapardım.

36
4
yanıtYanıtla
h:

hic ugruna kendıne yakmış bırak allahından bulsunlar ahlaksızlar reziller

38
2
yanıtYanıtla
İnsanMobil-IOS:

İkiside ölseydi Adama ceza olmamalı

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title