Haberler

Eşini ve Kızını Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde evinde ailesi ile tartışarak eşi ve kızını bıçaklayan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Obagöl Mahallesi Uysal Sitesi B1 Blok 5. kat 8 nolu dairede meydana gelen olayda işsiz olan İsmet Y. (51), maddi sıkıntılar nedeniyle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile İsmet.Y, eşi Hülya. Y.'yi (38) sol kolundan ve göğsünden bıçakla yaraladı. Öfkeli koca, kavgayı ayırmak isteyen kızı Aslıhan Y.'yi (19) de sol göğüs altından bıçakladıktan sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Yaralanan Hülya Y. ve kızı Aslıhan Y., iki ayrı ambulanslarla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aslıhan Y., aldığı bıçak darbesiyle akciğerinde patlak olduğunun tespit edilmesi üzerine ameliyata alındı.

İsmet Y., Cumhuriyet Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Vezir Ali:

Allah kimseye darda koymasin herseyin basi saglik ama su para denen kagit parcasi guc veriyor parcaliyor da insanlara

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title