Haberler

Eşini Tornavidayla 43 Yerinden Yaralayan Koca Hakkında Suç Duyurusu

Çekmeköy’de boşanmak isteyen eşini 4 çocuğunun gözü önünde 43 yerinden tornavidayla yaralayan öfkeli koca hakkında kadınlar suç duyurusunda bulundu.

Çekmeköy'de boşanmak isteyen eşini 4 çocuğunun gözü önünde 43 yerinden tornavidayla yaralayan öfkeli koca hakkında kadınlar suç duyurusunda bulundu.

Çekmeköy'de 8 Ağustos'ta yaşanan olayda, Yakup Kara (37), boşanmak isteyen eşi Hasret Kara'yı (31), 4 çocuğunun gözü önünde 43 yerinden tornavidayla yaralamıştı. Yakup Kara, olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Hasret Kara ve bir grup kadın, Yakup Kara hakkında suç duyurusunda bulundu. Adliye girmeden önce bir açıklama yapan Hasret Kara, "Biz burada sadece şiddete uğrayan Hasret için değil, eşleri tarafından şiddet e uğrayıp da karakol kapılarında, adliye kapılarında biçare eve geri dönmek zorunda kalan ve şiddet gördüğü yere geri dönmek zorunda kalan kadınların mücadelesi için buradayız. Ben defalarca karakola gitmeme rağmen koruma kararıma rağmen beni yaralayan eski eşim bana 20 metre mesafede çalışıyor. 155'i ve karakolu aramama rağmen bir tutanak bile tutulmamıştır. Benim ölmem gerekmiyor. Baştan beri bunu söylüyorum ve ben şiddete uğrayan kadınların öncüsü olarak kalmak istemiyorum. Ben bu savaşı kazanmış Hasret olarak kalmak istiyorum" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından Hasret Kara ve grup adliyeye girerek suç duyurusunda bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yakup Kara Çekmeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title