Haberler

Eşini Öldüren Sanığa Müebbet Hapis

Sanık Osman Bal: "Kadın cinayetine dünyada en fazla karşı olan benim ancak başıma geldi.

Boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldüren sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Osman Bal katıldı.

Cumhuriyet Savcısı Ali Kaya, mütalaasını tekrar ederek, sanığın canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşi Beyaz Bal'ı öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Mütalaaya katılmadığını belirten Bal, hayat kadını olduğunu bildiği Beyaz Bal'la o hayattan kurtarmak için evlendiğini söyledi.

Ailesinin de kendisine karşı çıktığını ifade eden Bal, "Ailesi onunla görüşmüyordu. Çocuklarım benim yanımda kalıyordu. Daha önce onu bıçakladığım ve hastaneye götürdüğüm doğru değildir. İftira atmıştır. Kimseyi tehdit etmedim. Geçim sıkıntısını ailesi de bilmektedir. Olaydan sonra ailesi morga giderken bana telefonda 'senin kusurun yok' dedi. Cinayet işlediğimi kabul ediyorum ama istemedim. Kadın cinayetine dünyada en fazla karşı olan benim ancak başıma geldi. Pişmanım. Adaletinize sığınıyorum" diye konuştu.

Cezada indirim

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, Osman Bal'ı nikahlı eşini kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu dikkate alarak, cezayı müebbet hapse indirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Osman Bal'ın 2013 yılının ağustos ayında Beyoğlu'ndaki bir otobüs durağında eşi Beyaz Bal'ı 25 bıçak darbesiyle öldürdüğü kaydediliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Osman Bal Ali Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title