Haberler

Eşini Kaybeden Duygu Boztepe'den Duygusal Mesaj

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde vefat eden eski manken Sertaç Boztepe'nin eşi Duygu Boztepe eşinin ardından duygusal bir mesaj yayınladı.

Bir süredir lenfoma tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde vefat eden eski manken Sertaç Boztepe'nin eşi Duygu Boztepe duygusal bir mesaj yayınladı.

Eşine olan sevgisini anlatan Duygu Boztepe Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa şunları yazdı:

"BÜTÜN SERVETİM SENSİN"

"Hatırlar mısın doğduğun zamanları... Sen ağlarken herkes sevinçle gülüşüyordu. Öyle bir ömür geçir ki herkes ağlasın öldüğünde, sen mutlulukla gülümse. Önünde sonunda bütün servetim sadece sensin... Sertaç 'Benim en büyük zenginliğim dostlarım' derdi.

"KOCA KALBİN BENİ SEÇTİĞİ İÇİN MUTLUYUM"

Bu tarifi olmayan acımızda tanıdık, tanımadık tüm dostlarımızdan aldığım binlerce taziye mesajı için hepinize sonsuz teşekkür ederim. Kalbindeki sevgiyi tanımaya gerek kalmadan sadece fotoğraflarıyla bile karşısındaki geçirebilen kocaman kalpli, özel bir ruhtu "Sertaç" Bu koca kalbin beni seçtiği için çok mutluyum...

"KOCAMAN BİR AİLE BIRAKTIN"

Bana belki de hayatın tek gerçeği olan "sevgi" dolu kocaman bir aile bıraktın... Seni seviyorum... (30 Mart/pazartesi ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii'nde duamız olacaktır.)"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Instagram Boztepe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

..:

allah rahmet eylesin fotoğraflara baktım da bir hastalık insanı nekadar yıpratıyor allah herkese ilk önce sağlık versin gerisi önemli degil

33
0
yanıtYanıtla
DenızMobil-IOS:

Ne kadar cok seversen sev ıkı kısılık bır mezar yok...rabbım sonsuz olan hayatta bırlıkte olmayı nasıp etsın ınsallah

28
2
yanıtYanıtla
sibel alınca:

bak bir kaç ay sonra barlarda discolarda kop kop yaparken görmesseniz neyim. . . . .

3
24
yanıtYanıtla
osmanlı44Mobil-IOS:

Cenabı Allah ahirette sizleri buluştursun inş

24
1
yanıtYanıtla
ebrkmr:

Çok zordur eminim ben de eşime delicesine aşığım ve o kadının neler hissedebileceğini az cok biliyorum cünkü eşine cok aşık birisi. . Allah sabırlar versin okurken gözlerim doluyor aklıma eşim geliyor :(

24
1
yanıtYanıtla
çiğdemmobilWeb@haberler.com:

Ne kadar zor

23
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

SEVGİLİ KIZIM. . . SENİN İÇİN DUA EDİYORUM. . . BUNDAN SONRAKİ YAŞAMINDA HAYAT SANA VE DÜNYA TATLISI KIZINA GÜLSÜN. . ALLAH BÜYÜKTÜR. . . İYİLİKTEN VE DOĞRULUKTAN AYRILMADIĞIN SÜRECE YAR VE YARDIMCIN OLACAKTIR. . . ACI OLANI YAŞIYORSUN. . GÜZEL OLANI DA YAŞA İNŞALLAH. . . EŞİNE DE RAHMET OLSUN. ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN. . .

23
1
yanıtYanıtla
MUTSUZ BIR KADINmobilWeb@haberler.com:

MAALESEF BEN MUTLU BIR EVLILIK YAPAMADIM. AMA ARTIK BUNA O KADAR DA TAKILMIYORUM.CUNKU BILIYIRUM KI HAYAT GECICI VE KISA. BIZLER BU DUNYAYA SINAV ICIN GELDIK.ONEMLI OLAN DOGRU YASAMAKTIR. ALLAH HERKESE HAYIRLI OMURLER NASIP ETSIN.

24
0
yanıtYanıtla
GünsumobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin

23
0
yanıtYanıtla
sivrimobilWeb@haberler.com:

Kusura bakmayın ama medyatik olunca insan kıymete mi biniyor. O da her canlı gibi hayatın gerçeğini tattı. Sıra biz de. ..Ölümü sevdiklerinden uzak ve acı olan onca insan varken bunlar gayet normal.

1
20
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title