Haberler

Eşini, Evlilik Yıl Dönümüne 10 Gün Kala Öldürdü

Güncelleme:

Adana'da nafaka almadan boşanmak istemeyen eşini öldürdüğü ileri sürülen kocanın, cinayeti evlilik yıl dönümüne 10 gün kala işlediği ortaya çıktı.

Adana'da kendisinden nafaka almadan boşanmak istemeyen eşini öldürdüğü ileri sürülen kocanın cinayeti, evlilik yıldönümüne 10 gün kala işlediği ortaya çıktı. Cinayet sanığı kocaya ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde, 6 Nisan 2014'te meydana geldi. İddiaya göre, emekli polis memuru Cemal D. (54), 16 Nisan 1986'de evlendiği eşi Sevgi D.'yi çalıştığı şarküteride evlilik yıldönümüne 10 gün kala tabancasıyla vurdu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden yaralı kadın kaldırıldığı hastanede öldü. Cinayet şüphelisi Cemal D. de, olayın ardından kaçarken bulvar üzerinde Bahattin Ç.'nin başına tabancasını dayayıp otomobilini gasp etti. Bir süre gittikten sonra araç sahibini indiren şüpheli Cemal D., Huzurevleri Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Cinayet şüphelisi tutuklandığı Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ifadesinde, suçlamayı kabul etti. Eşiyle yaklaşık 3 yıldır ayrı evlerde yaşadıklarını belirten şahıs, "Boşanma davası açtım. Eşim de benden ayrılmak istemediği için mahkeme boşamadı. Fakat fiilen de bir araya gelemedik. Birçok kez kendisiyle bir araya gelmek için görüştüm, kabul etmedi. Olay günü de görüşmek için gittiğimde, beni görür görmez, bana hakaret etti. Şeker hastası olmam nedeniyle öfkeme yenik düştüm. Silahla 3-4 el ateş ettim. Sonrasında eşimin hayatını kaybettiğini öğrendim" dedi.

Soruşturmayı tamamlayan cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianamesini hazırladı. Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, sanık Cemal D. hakkında 'eşini tasarlayarak öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İddianamede, "Şüphelinin alkol bağımlısı olması sebebiyle 2011 yılından itibaren ayrı evlerde oturdukları, boşanmak için açtığı davayı mahkemenin 'davacıyı tam kusurlu' bularak reddettiği ve şüphelinin de boşanmaya razı edemediği eşini, barışmaya da razı edemeyince öldürdüğü" ileri sürüldü. Şüphelinin, eşine karşı 'tehdit ve hakaret' ettiği iddiasıyla hakkında birden fazla dava açıldığı bildirildi.

Ayrıca, şüpheli hakkında, eşini öldürdükten sonra kaçarken sürücü Bahattin Ç.'nin başına silah dayayarak otomobilini gasp ettiği iddiasıyla da dava açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

COK KONUSANundefined:

Herkes Polat Alemdar olmus yaaaa.... Hic bir sey yokmus gibi gidiyor vuruyor cikiyor gidiyor..... Ne kadar kolay bir insan öldürmek

0
0
yanıtYanıtla
halilundefined:

adana mı hiç şasırmadım yarısı çöp insan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title