Haberler

Önce Eşini Öldürdü, Sonra Polisi Arayıp Teslim Oldu

Güncelleme:

Adana'da 47 yaşındaki Hasan Yelmez, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez'i elleriyle boğarak öldürdü.

Adana'da 47 yaşındaki Hasan Yelmez, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez'i elleriyle boğarak öldürdü.



Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi 2258 Sokak'ta bulunan evde meydana geldi. Özel bir şirkette foklift operatörü olarak çalışan Hasan Yelmez, 14 yıl önce Halime Yelmez ile evlendi. Çiftin iki kız çocuğu oldu. Halime Yelmez, Suriyeli sığınmacıların barındığı kampta güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı.

EŞİNİN TELEFONUNA DİNLEME PROGRAMI YÜKLEMİŞ

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Hasan Yelmez, iddiaya göre cep telefonuna internet üzerinden mesajları okuyabilme ve telefon görüşmelerini dinleyebilmesine imkan sağlayan bir program yükledi.

Hasan Yelmez, program sayesinde eşinin başka bir erkekle mesajlaştığını ve görüştüğünü öğrendi. İşyerinden izin de alan Hasan Yelmez, "İşe gidiyorum" diye evden çıktıktan sonra eşini adım adım takip etmeye başladı.



EŞİYLE TARTIŞTI

Dün gece de eşi işten geldikten sonra evden ayrılan Hasan Yelmez, çocukları kayınvalidesinde olduğu sırada evin kapısının önünde bir erkeğin geleceğini düşünerek bekledi. Yaklaşık bir saat boyunca bekleyen Hasan Yelmez, kimsenin gelmemesi üzerine eve çıkarak eşiyle tartışmaya başladı.

"BANA İHANET EDİYORSUN" DİYEREK EŞİNİ SUÇLADI

Hasan Yelmez, Halime Yelmez'ı "Bana ihanet ediyorsun, beni başka bir erkekle aldatıyorsun" diye suçladı. Bunun üzerine Halime Yelmez, iddiaya göre "İşine geliyorsa böyle, senden de boşanmıyorum" diye karşılık verdi. Sinirlenen Hasan Yelmez, eşini boğazını dakikalarca sıkarak öldürdü.

POLİSİ ARAYARAK TESLİM OLDU

Hasan Yelmez daha sonra '155 Polis İmdat' hattını arayarak, "Eşimi boğarak öldürdüm, evdeyim gelin beni alın" dedi. Hasan Yelmez, ihbar üzerine olay yerine giden polis ekibi tarafından alınarak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hasan Yelmez ilk sorgusunda eşi Halime Yelmez'i kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne sürdü.

Halime Yelmez'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, toprağa verildi. Hasan Yelmez, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atakent Yüreğir Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

gene adana mı:

bu gidişle adanada insan kalmayacak yarışı mezara , yarısı hapise gidecek.

44
3
yanıtYanıtla
01:

bu adam işinde gücünde terbiyeli namuslu çalışkan herkesin sevdiği birisi bu adama bu ihanet yapılmaz eger böyle bişe yapmışsa haketmiştir

6
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

ŞÜPHE ÜZERİNE ÖLDÜRMÜŞ ŞEYTAN VESVESELİ ŞEYTANIN UŞAĞI YA DOĞRU DEĞİLSE KATİL DOĞRU OLSA BİLE BOŞA GİTSİN NEDEN SİLİK BU İNSANLAR ANLAMIYORUM ŞİMDİ BİR KATİL DAHA ARAMIZDA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title