Haberler

Eşini Boğarak Öldüren Koca Tutuklandı

Adana'da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez'i elleriyle boğarak öldüren 47 yaşındaki Hasan Yelmez, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana'da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 44 yaşındaki Halime Yelmez'i elleriyle boğarak öldüren 47 yaşındaki Hasan Yelmez, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi gecesi merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi 2258 sokakta bulunan evde meydana geldi. Özel bir şirkette forklift operatörü olarak çalışan Hasan Yelmez, 14 yıl önce evlendiği ve iki çocuğunun annesi olan Halime Yelmez'in kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. İddiaya göre; eşinin cep telefonuna internetten program yükleyerek konuşmalarını dinleyen Hasan Yelmez, aldatıldığını öğrendi. Hasan Yelmez, olay gecesi eşi Halime Yelmez'le bu konuda tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan Hasan Yelmez eşini elleriyle boğarak öldürdükten sonra, polisi arayıp teslim oldu.

EŞİ SIK SIK TELEFONLA KONUŞUNCA ŞÜPHELENMİŞ

Sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Hasan Yelmez, nöbetçi mahkemede verdiği ifadesinde, eşinin özel güvenlik görevlisi olarak işe başladıktan sonra M.S. ile sık sık telefonla konuşmasından şüphelendiğini belirterek, "Bunu eşime sorduğumda iş yerinde şefi olduğunu ve yardımlarından dolayı sık sık konuştuğunu söyledi. Buna rağmen telefon görüşmelerinden aralarında bir yakınlaşma olduğunu tahmin ettim" dedi.

PROGMAM YÜKLEYEBİLMEK İÇİN GSM OPERATÖRÜNÜ DEĞİŞTİRMİŞ

Eşi ile konuştuğu erkek arasındaki konuşmaları dinlemek için internetten programlar indirdiğini belirten Yelmez şunları anlattı: , "Kullandığımız GSM operatörünün hattı bu programlara izin vermeyince numaralarımızı başka bir operatöre taşıdım. İndirdiğim programlar sayesinde eşim ve M.S.'nin arasındaki konuşmaları dinledim. Yaklaşık 2,5 ay ikisinin arasındaki telefon irtibatı devam etti. İş yerimden eşime söylemeden izne ayrıldım. Olay akşamı yine eşimin telefonunu dinlediğim sırada, eşim M.S.'ye 'Gözlerine baktığım zaman yaşadığımı anlıyorum' dediğini duyunca dünyam yıkıldı. Dışarı çıkıp, biraz dolaştıktan sonra eşimin eve gelmesini bekledim. Eşim işten dönünce ben de eve girdim. O saatte normalde işte olmam gerekiyordu. Çalıştığımı zannettiğinden dolayı tartıştık. Oysa ben birkaç gündür evimize başka kimsenin girip girmediğini kontrol ediyordum. Dinlediğim telefon görüşmelerini kaydettiğim için ona da dinlettim. Konuşmaları dinleyince durumun ortaya çıktığını fark etti. Ben boşanmak için dava açacağımı söyledim. Eşim de bana boşanmayacağını, kendi hayatını yaşayacağını, benim de kendi hayatımı yaşamam gerektiğini ve buna alışmam gerektiğini söyledi. Ben bunun üzerine kendimi kaybettim. Koltukta oturduğu sırada boğazından tuttuğumu hatırlıyorum, sonra kendimi kaybetmiştim. Olanlar oldu. Çocuklarımız evde değildi. Çocuklarımdan dolayı çok pişmanım." - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title