Haberler

Eşini Bıçaklayarak Öldürmekten Tutuklandı

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesine bağlı Sarıkaya Köyü'ndeki evinde bıçaklanarak öldürülen 72 yaşındaki Zeliha Aksoy'un cinayet zanlısı olan eşi 73 yaşındaki Veysel Aksoy Kırşehir'de yakalandı.

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesine bağlı Sarıkaya Köyü'ndeki evinde bıçaklanarak öldürülen 72 yaşındaki Zeliha Aksoy'un cinayet zanlısı olan eşi 73 yaşındaki Veysel Aksoy Kırşehir'de yakalandı. Kırıkkale'ye getirilen Aksoy, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cinayet, geçen Pazar akşamı Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesine bağlı Büyük Sarıkaya Köyü'nde meydana geldi. Eşi ile oturan Zeliha Aksoy'dan haber alamayan akrabaları, durumundan şüphelenip, gittikleri evde bıçaklanmış cesediyle karşılaştı. Evinin banyosunda bıçaklanarak öldürülen Zeliha Aksoy'un cinayet zanlısının bulunabilmesi için çalışma başlatan Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçtığı ileri sürülen eşi Veysel Aksoy ile ilgili bilgileri, çevre illerdeki polis ve jandarma birimlerien aktardı. Ardından Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şehirlerarası terminalinde yakalanan Veysel Aksoy, Kırıkkale il Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Eşi Zeliha ile bir anlık sinirlilikle tartıştığını ve olaydan duyduğu üzüntüyü anlatan Veysel Aksoy, "Şu anda çok pişmanım, ama elimden bir şey gelmiyor" dediği öğrenildi. Kırıkkale'de mahkemeye çıkarılan Veysel Aksoy, tutuklanarak Delice Cezaevi'ne gönderildi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Aksoy Kırıkkale Sarıkaya Bahşılı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title