Haberler

Eşine Tecavüzle Suçlanan Kocaya 21 Yıl Hapis İstemi

Güncelleme:

Adana'da resmi nikahlı eşi Ö.P. ile zorla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan A.P. hakkında, 21 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da resmi nikahlı eşi 22 yaşındaki Ö.P. ile zorla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan 34 yaşındaki A.P. hakkında, 21 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmaya gelmeyen koca hakkında yakalama kararı verildi.

"KOCAM BANA TECAVÜZ ETTİ"

Merkez Seyhan İlçesi oturan Ö.P., geçen yıl 30 Mart'ta polis merkezine giderek eşi A.P.'nin tecavüzüne uğradığını öne sürüp şikayetçi oldu. Sabah erken saatlerde eşinin eve geldiğini anlatan Ö.P., kendisini yatak odasına götürerek zorla cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Genç kadın, polisteki ifadesinde tecavüzün ardından eşinin kendisini dövdüğünü, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu da söyledi.

BAŞKA KADINA AİT DNA ÇIKTI

Ö.P.'nin şikayeti üzerine Adana 7'nci Aile Mahkemesi, A.P.'ye eşine 3 ay süreyle 'yaklaşmama kararı' verdi. Yapılan soruşturma kapsamında Ö.P.'den alınan ve tıbben 'sürüntü örneği' denilen örnek ile A.P.'den alınan kan örneği, DNA testinin yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Kriminal Polis Laboratuarı'na gönderildi. Ö.P.'den alınan örnekte eşi A.P.'nin yanı sıra, başka bir erkek ve bir başka kadına ait DNA izlerine de rastlandı. Ö.P.'den alınan sürüntü örneğinde saptanan bir başka erkek ile kadına ait DNA izinin neden kaynaklandığı anlaşılamazken, hazırlanan rapor soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ulaştırıldı.

"ÇAMAŞIRINI ÇIKARARAK..."

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, A.P. hakkında, 'Eşe karşı basit yaralama, hakaret, tehdit ve cinsel saldırı' suçlarından 21 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, "A.P.'nin nikahlı eşini yatak odasına götürdüğü, çamaşırını çıkararak zorla cinsel ilişkiye girdiği, daha sonra darp ederek yaraladığı, Ö.P.'nin şikayetçi olmasının ardından da evine giderek hakaret ve tehdit ettiği anlaşılmıştır" denildi.

DURUŞMAYA KATILMADILAR

dana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmalarına ise Ö.P. ve eşi A.P. katılmadı. Karı ve kocanın yapılan 2 duruşmaya katılmaması üzerine mahkeme heyeti A.P. hakkında yakalama kararı çıkarttı. Mahkeme Ö.P.'nin de duruşmada hazır edilmesi için emniyete yazı gönderilmesine karar verip duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (162)

kg:

dna testlerin kadının dns baska erkek dns saplanmış buna ne diyeceksiniz

5
107
yanıtYanıtla
gayserili:

Demek kariyi izinsiz öpsek 1-2 sene yatacaz. Kendi karimiza yan bakmaya korkar olduk yav. Insan karisiyla iliskiye giremiyorsa ne anladik böyle evlilikten.

71
8
yanıtYanıtla
yesno:

Kendi cüzdanini calana hirsiz diye ceza vermek gibi bi sey bu. Karisina ceza verilmeli kocasinin ihtiyaclarini karsilamadigi icin.

38
28
yanıtYanıtla
türkoğlu hacı:

önce kanun diye konan ve bunu koyanlara seslenelim sen hangi gerekçe ile zinayı serbes bıraktın ve nikahlı eşine ilişkilendirilmenin adı tecavüz eve ve kadına yaklaşmamakarı alınıyor ohhh ne iyi burada kim kornuyor kadın ee peki erkek ne yapmalı eşine tecavüzden evden uzaklaştırılıyor 3 5 kuruş geliri varsa zaten yarısını eşine çocuğuna verecek eşi evde kalırken evden kovulan koca ister handa ister hamamda yatsın para sı yetecekmi yok yemek yatak parası asgari ücrete göre 450 tl ile geçinilirmi yok adam eşine gel birleşelim affet diyorkadın şeytanın avkatlığınıda yaptığı için devlette ona bir parmak bal verdiya yoook olmaz barışmam ve arkasından inatlaşma erkek gururna yediremez ve kadın hayatından olur işte alsana kadına şiddet kim uygulattı yemin ederim devlet bunu katili azmettircisi huzuru bozan devlet böyle sosyaldevlet olamaz

55
6
yanıtYanıtla
ilknur:

ya bu hadisi şerif hep erkekleremi yazmış ne olsa hadisi şerif şunu diyor hadisi şerif bunu diyor hadi ordan be küçüçük beyninle buradan yorum yazma sözüm sadece kadınlara laf atanlara

51
8
yanıtYanıtla
GrewMobil-IOS:

En iyisi biz elizabete devam bu ne karısına tecavüz etmiş :)

16
35
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

esine tecavuz nasil oluyor la..sen ona bakarsan evli erkeklerin yarisini hapislik demektir..kac evli kadin gonullu oluyorki kocasiyla..

48
0
yanıtYanıtla
KOC:

Eşine nasıl tecavüz ediyor ? İyimiş valla zaten türkiyede sadece 1 karı sahibi olunabilyo ondadada böle

7
40
yanıtYanıtla
ErmanMobil-IOS:

Kadınamı arka çıkacaksın erkeğemi? Kadının gönül rızası yok bu kesin,zaten 1 ay'ın 3 haftası yoklar: ) ,Adam belliki varlık içinde yokluk çekiyor..Şimdi adama böyle bir kadına sahipsen başkasına git desen, "kocam beni aldatıyor" diye de adını çıkartıp suç duyurusunda bulunur bu kadın.Madem ki aranızda bir halt yok boşansanıza? Neden bu duruma gelene kadar bekliyorsunuz.Kocam bana tecavüz etti diyen bir kadın gidip boşanma davasıda acabilirdi olaydan önce değil mi? Bunlar birde "EŞ" karı koca..Aynı yastığa baş koyuyorlar..Hey gidi koca Dünya..

12
28
yanıtYanıtla
NERMÎN:

Bu ne sacma bir durumdur ya ! Esinede vermeyecekse ne diye evlenmiski bu kadin ? Kocasida insandir ihtiyacini baska kadinlarlami giderecek bu durumda ?

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title