Haberler

Eşine Küfrettiğini İddia Ettiği Arkadaşını Öldürdü

Eşine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşını öldürdüSAMSUN - Samsun'da 3 arkadaş arasında küfürleşme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Eşine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşını öldürdü

SAMSUN - Samsun'da 3 arkadaş arasında küfürleşme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Polatlı Bulvarı üzerindeki hayvan pazarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 arkadaş hayvan pazarına gelerek alkol almaya başladı. Uzun süre sohbet eden şahıslardan S.Ç. ile A.A. arasında bir anda tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından üzerinde bulundurduğu bıçağı çıkartan A.A., arkadaşı S.Ç.'yi sol bacağından defalarca yaraladı. Çevredekilerin polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler A.A.'yı suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Ağır yaralanan S.Ç., ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan ve kan kaybeden S.Ç., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Arkadaş katil zanlısı A.A. ise polis otosuna bindirilirken, "Eşime küfretti. Sinirlendim ve bıçakladım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Polatlı İlkadım Samsun 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title