Haberler

Eşine Kızıp, PKK'ya Katılmak İsteyen Kadın Tutuklandı

Güncelleme:

Kayseri'de, eşinden şiddet gördüğünü öne sürerek evden kaçıp PKK/KCK üyeleriyle tanışan, 28 yaşındaki Gönül Günay, Mardin'e kaçmak isterken otogarda yakalandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşinden şiddet gördüğünü öne sürerek, evden kaçan PKK/KCK yapılanması ve örgüt üyeliğini benimseyerek, Suriye'nin Rojova Bölgesi'ne gitmek istediği öne sürülen Zonguldaklı 28 yaşındaki Gönül Günay'ı otogarda yakaladı. 2 çocuk annesi kadın sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

EŞİNİN BASKI YAPMASINA İÇERLEYİP, PKK MENSUPLARIYLA TANIŞTI

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Zonguldak'ta oturan Gönül Günay, şiddet gördüğü 10 yıllık eşi F.G. den boşanmaması konusunda ailesinin kendisine baskı yapmalarına içerleyip, iddiaya göre PKK/KCK silahlı terör örgütü mensuplarıyla tanıştı.

"SENİ SURİYE'NİN ROJAVA BÖLGESİNE GÖNDERİRİZ"

Terör örgütü üyeleri, biri 9 biri 7 yaşında iki çocuğu bulunan Gönül Günay'a, "Seni Suriye'nin Rojova Bölgesi'ne göndeririz. Orada PYD/YPJ'ye katarız. Kocandan da ailenden de kurtulursun" dedi.

GÖNÜL GÜNAY TUTUKLANDI

Bu gelişmeler üzerine Zonguldak'daki ailesini terk ederek Mardin'e gitmek üzere otobüse binen Gönül Günay, ihbar üzerine Kayseri Otogarı'nda polis tarafından gözaltına alındı. Silahlı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Gönül Günay tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gönül Günay Zonguldak Kayseri Suriye 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

Veli Ayhan Mobil-IOS:

Size bir tesbitte bulunucam bu benim fikrim yanlis olla bilir. Taktir siz aydilarin tabiki, insanlara evlenmek Zor geldigi , icin. Daga cikiyorlar , yani sorumlulukdan kacma . Evlenmek emek ister . Aile emek ister, cocuklar sevgi ister, yetistirmek sorumluluk ister bunlara bakildiginda insanlar daga cikip bedava iliski bedava yemek ödeme proplemide yok cikiyor ne yasarsa artik bedava deyip her rezilligi yapiyorlar diye dusunuyom .

48
18
yanıtYanıtla
amet:

oradaki terörüstlere vurdurmaya gidiyo bunlar başka ne işe yarar sonrada üzerine bombaya bağlarlar patlatır garibanların üzerinde bunu ipredi alem için asmalı

43
9
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Kadındaki zekaya bak söylemek içimden gelmiyor ama demekki dayağı hakediyormuş gerizekalı

44
7
yanıtYanıtla
nick ini tekrar çaldırma:

saygılı konuş konyalı faşist seni

yanıt12
yanıt17
XXX:

Batıdaki hdp büroları teşkilatlanmaları kapatılsn kandile çalışıyor hepsi

31
4
yanıtYanıtla
misafir:

mal karı

22
9
yanıtYanıtla
sdgs:

köçek senmisin

yanıt2
yanıt4
vatandaş 38:

devletin kadın sığınma evleri var müracat etse oraya yerleşirdi bunun niyeti başkaymış yakalandığına şükretsin yoksa sonu genç yaşta hiç uğruna öldürülürdü

24
7
yanıtYanıtla
Demhat Welat:

artik türk ve Kürt halki bunu görsün devleti zulümü koca zulümü aga zulümüne ugrayanlarin tek umudu ve tek güveni PKK, dir iste gercekler ortadadir benim baska eklememe de gerek yoktur. Viransehirli

8
22
yanıtYanıtla
DERBEDER:

ASLEN KAYSERİLİ DEGİL BU KOCASIDA AYNI ŞİDDETİN SEBEBİDE ETEGİ SENMİ BENMİ GİYECEM DAVASIDIR KESİN BU ETEKLİLERİN KADINIDA ERKEGİDE AYNI

23
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title