Haberler

Eşine Eziyet Eden Kocaya Hapis Cezası

Pendik'te 17 yıllık eşinin ellerini ve ayaklarını kelepçeledikten sonra copla dövüp elektroşok verdiği ve vücudunu jiletle kazıyıp saçlarını kestiği iddiasıyla yargılanan koca, 22 yıl 3 ay hapis ve 3 bin 700 lira adli para cezasına mahkum edildi.

Pendik'te 17 yıllık eşinin ellerini ve ayaklarını kelepçeledikten sonra copla dövüp elektroşok verdiği ve vücudunu jiletle kazıyıp saçlarını kestiği iddiasıyla yargılanan koca, 22 yıl 3 ay hapis ve 3 bin 700 lira adli para cezasına mahkum edildi.

Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Ali Kemal Demircan ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada son sözü sorulan sanık Demircan, " İstanbul'a ekmek parası için geldim. İhanete uğradım. Dayanamadım darp ettim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Demircan'ı "cinsel saldırı", "eziyet", "kasten yaralama", "özel hayatın gizliliğini ihlal", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "şantaj" ve "hakaret" suçlarından 22 yıl 3 ay hapis ve 3 bin 700 lira adli para cezasına çarptırdı.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, müşteki C.E.D. ile Ali Kemal Demircan'ın yaklaşık 17 yıldır evli oldukları anlatılmıştı.

Demircan çifti arasında çeşitli sorunlar yaşandığı aktarılan iddianamede, olay günü sanık Demircan'ın çocuklarını evden gönderdiği ve eşiyle evde yalnız kaldığı kaydedilmişti.

İddianamede, sanığın daha sonra yatak odasına çağırdığı eşi C.E.D'ye bilgisayardan müstehcen görüntüler izlettiği, ardından yüzüne sprey sıktığı aktarılmıştı.

Demircan'ın gücünü yitiren eşinin ağzına eşarp sokarak yerlerde sürüklediği belirtilen iddianamede, eşinin ellerini ve ayaklarını kelepçeledikten sonra copla dövüp elektroşok verdiği ve vücudunu jiletle kazıyıp saçlarını kestiği anlatılmıştı.

İddianamede, sanığın fındık kıracağıyla eşinin ayak parmaklarını ezdiği ve cinsel istismarda bulunduğu, yaşananları da kamerayla kaydettiği belirtilmişti.

Eşinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Demircan'ın 3 ay sonra tutuklandığı belirtilen iddianamede, ele geçirilen çantada da çekiç, keser, plastik tokmak, eter, kerpeten, fındık kıracağı, bıçak, satır, makas, cop, jilet, elektroşok aleti, sopa ve koli bandı bulunduğu kaydedilmişti.

İddianamede, sanık Ali Kemal Demircan'ın, "cinsel saldırı", "eziyet", "kasten yaralama", "özel hayatın gizliliğini ihlal", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "şantaj" ve "hakaret" suçlarından 13 yıl 3 aydan 51 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Demircan İstanbul Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title