Haberler

Eşine Bastonla Vurunca Mahkum Olan 95 Yaşındaki Akgül Öldü

Güncelleme:

Elazığ'da 75 yıllık eşini bastonla vurarak yaraladığı için 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan, rahatsızlanınca tahliye edilen 95 yaşındaki Mehmet Akgül yaşamını yitirdi.

Elazığ'da 75 yıllık eşi Mürşide Akgül'ü bastonla vurarak yaraladığı için 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan ve cezaevine girdikten bir süre sonra rahatsızlandığı için tahliye edilen 95 yaşındaki Mehmet Akgül, evinde hayatını kaybetti.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADIĞI HALDE DAVA AÇILDI

Elazığ'da 21 Şubat 2014 tarihinde, 75 yıllık eşi 93 yaşındaki Murşide Akgül'e bastonla vurarak yaralanmasına yol açan Mehmet Akgül hakkında, eşi şikayetçi olmamasına rağmen basit yaralamadan kamu davası açıldı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Yargılandığı Elazığ 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum olan Akgül, geçen Ocak ayında tutuklanarak Elazığ E Tipi Cezaevi'ne konuldu.


YAKINLARI, ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NA BAŞVURARAK AF DiLEDi

Yakınları ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'ndan, başvurarak Akgül için af istedi.

CEZAEVİNDE RAHATSIZLANINCA ŞARTLI TAHLİYE EDİLDİ

Akgül, 2 ay yattığı Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi'nde rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede rapor alınca, şartlı tahliye edildi.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI, EVDE HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ'daki evinde bir süre önce tekrar rahatsızlanan ve yakınları tarafından hastanede tedavisi yapıldıktan sonra eve getirilen Mehmet Akgül, önceki gün yaşamını yitirdi. Mehmet Akgül, yakınları tarafından Holpenk Köyü'nde toprağa verildi.


EŞİ OLAYDAN 3 AY SONRA VEFAT ETTİ

Mehmet Akgül'ün 5 çocuk, 24 torun sahibi olduğu, bastonla vurarak yaraladığı eşi Mürşide Akgül'ün ise olaydan 3 ay sonra vefat ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Mehmet Akgül Elazığ 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title