Haberler

Eşinden Şüphelenen Kadın Oğluna Taktığı Böcek Kamerayla İhaneti Belgeledi

Güncelleme:

Aldatıldığından şüphelenen kadın, babasıyla gezmeye giden oğlunun yakasına böcek kamera yerleştirdi. Böcek, ihaneti belgeledi. Kadın, 30 bin lira tazminat kazandı.

İzmir'de eşinin boşanma taleplerine 'hayır' cevabı veren kadın, kocasından süphelendi. Geçim kaygısı taşıyan kadın şüphelendiği kocasının Facebook şifresini kırıp aldatıldığını öğrendi.

Oğlunun yakasına böcek kamera takıp babasıyla gezmeye gönderdi. Koca sevgilisiyle buluşunca böcek, ihaneti görüntüledi. Dedektif gibi iz süren kadın, boşanmak isteyen kocasından 30 bin lira tazminat kazandı.

FİLM GİBİ BOŞANMA NASIL BAŞLADI?

Film gibi boşanma hikayesinin adresi İzmir oldu. İddiaya göre 36 yaşındaki mimar S.K. ile eşi A.K.'nın arası S.K.'nın gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle bozuldu.

Akşamları eve geç gelen S.K. eşiyle sürekli tartışma yaşadı. A.K. kocasının, hemen her gün boşanma isteğine geçimini sağlayamama korkusu nedeniyle "tazminatsız boşanmam" yanıtı verdi. Kocasının, her fırsatta tazminatı ödeyecek durumunun olmadığını öne sürerek teklifi reddetmesi üzerine A.K. plan yaptı.

OĞLUNA BÖCEK TAKTI

A.K. dedektifliğe soyunup hazırladığı planı devreye soktu. Planın ilk aşamasında kocası S.K.'nın Facebook şifresini kıran A.K. bir kadınla yazıştığını tespit edince takibi derinleştirdi. A.K. yurtdışında yaşayan kız kardeşinden istediği 'böcek' adı verilen kamerayı babasının hafta sonu gezmesine götürmek istediği oğlunun montuna yerleştirdi.

Görüntü ve ses kaydı yapabilen kamera sayesinde kocasının oğlunun yanında sevgilisiyle buluştuğunu belgeleyen dedektif kadın, ihanet delilleriyle boşanma davası açtı.

30 BiN LİRA KAZANDI

Kayıtları boşanma davasında delil olarak gösteren A.K. "Eşim beni aldatıyor." dedi. Mahkeme çifti tek celsede boşadı. Aldatan kocanın da 30 bin lira tazminat ödemesine mahkum etti. A.K. eşyalarını toplayarak baba evine yerleşti. (Kaynak: Bugün)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Facebook İzmir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (83)

ne piskopat milletiz birbirimizi yiyiyoz:

AKP'' nin amacı Türkiye''yi bölmektir. HDP barajın altında kalırsa Türkiye bölünür. İnşallah, HDP barajın altında kalır.

9
54
yanıtYanıtla
CaNMobil-IOS:

Wayy anasına yaaww ,böle karı düşman başına , bu haberi benin hatunun okumaması lazım ,,,

4
35
yanıtYanıtla
beratmobilWeb@haberler.com:

böyle olaylar çoğu izmirde oluyor bunlar çağdaşliği savunan chplilerdir

9
30
yanıtYanıtla
ırmak:

izmir izmir izmir. . . modern şehrin köhne hayatları. bence erkek haklı. kadına boşanmak istediğini dile getirmiş fakat kadın geninde olan asalaklık depreşmiş ve gündeme getirmiş tazminat istemiş. koca bu kadına değil aldatmak gebertip bir kenara atsa haklıdır. önce kadınlık yapsın.

5
34
yanıtYanıtla
YORUMCU:

KADIN UYANIKMIŞ AMA KOCALARINI ALDATAN KADINLAR DA AZIMSANMAYACAK KADAR ÇOK MALESEF AKLI OLAN ERKEK EVLENMEZ BİR ERKEK NE KADAR YAKIŞIKLI DA OLSA NE KADAR ZENGİN DE OLSA KADININ HER İSTEDİĞİNİ YAPMIŞ DA OLSA ASLA BİR ERKEK EŞİNİ MUTLU EDEMEZ KADINLARIN ÇOĞU NANKÖR SADAKATSİZ VE YALANCIDIR

22
15
yanıtYanıtla
türkiyemmobilWeb@haberler.com:

Kadın bu abi.herşeyi yapar

31
3
yanıtYanıtla
Hakan35:

Bir kadin veya erkek evlenmeden once baskasinin arkasindan konusan gordugu zaman giybet dedikodu gunahtir diye karsisindakini uyariyorsa , comertse digerkamsa, yalan soylemiyorsa, haset etmiyorsa, herkesin sevdigi cok fazla ozelligi varsa , inancliysa herseyden onemlisi o kisi ideal es olur. . bir suru kiz veya kizsa erkek arkadasi olmus ve evlenemden once zina yapmissa o kadin ve erkekten hayir gelmiyor genelde. . . utanmasini edebi namusu bilecek insan herseyden once. . Insan esine yakalanmaktan degil Allah tan korkacak , bak gor o zaman ne kadar huzurlu bir yuvan olur. . guven herseyden onemlidir . Evlenmeyi dusundugunuz kisinin guvenilir olduguna sahit cok fazla insan varsa oyle evlenin yoksa basinizi belaya sokarsiniz

27
5
yanıtYanıtla
sipermen:

oh yan gelip yersin artik 30 000 bini o paranin yerine kocani kazanmaya kafa yorsaydin ya. . . adama gecmis olsun diyorum istemiyerektende olsa, mutlulugu disarida aradigina gore

2
29
yanıtYanıtla
ne piskopat milletiz birbirimizi yiyiyoz:

AKP'' nin amacı Türkiye''yi bölmektir. HDP barajın altında kalırsa Türkiye bölünür. İnşallah, HDP barajın altında kalır.

5
25
yanıtYanıtla
ArdMobil-IOS:

Gâvur İzmir

9
21
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title