Haberler

Eşinden Şikayetçi Olup İntihar Etti

Adana'da 5 ay önce evlenen 19 yaşındaki Tuba Şahin, eşinden şiddet gördüğünü ileri sürüp şikayetçi olduktan sonra döndüğü ailesinin 7'nci kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Adana'da 5 ay önce evlenen 19 yaşındaki Tuba Şahin, eşinden şiddet gördüğünü ileri sürüp şikayetçi olduktan sonra döndüğü ailesinin 7'nci kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Yakınları, Tuba Şahin'in atladığı balkona Türk bayrağı astı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin İsmetpaşa Mahallesi'nde oturan Tuba Şahin, 5 ay önce demir ustası Mustafa Şahin ile aşk evliliği yaptı. İddiaya göre, eşinin ailesi ile görüşmesine izin vermeyen Mustafa Şahin, bir süre sonra genç kadına şiddet de uygulamaya başladı. Dün öğle saatlerinde Seyhan'daki Denizli Polis Merkezi Amirliği'ne giden Tuba Şahin, eşi Mustafa Şahin ile ailesinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek şikayetçi oldu. İfadesinden sonra sığınma evine gitmek istemediğini söyleyen Tuba Şahin, aynı mahallede oturan ailesinin evine döndü. Geç saatlere kadar ailesine yaşadığı olayları anlatan Tuba Şahin, "Başıma bir iş gelirse sorumlusu eşim Mustafa ve ailesidir" dedi. Yakınlarının destek olmaya çalıştığı Tuba Şahin, saat 01.00 sıralarında oturdukları apartmanın 7'nci katındaki evlerinin balkonundan atladı. Tek katlı işyerinin damına düşen Şahin, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

'BU NASIL İNSANLIK'

Genç kadının cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Şahin'in vücudunda darp izleri olduğu belirlenirken, baba Naci Böler, "Kızımı 5 aydır göremiyorum. Dün kızım bize geldi kızıma bıçak çekip sokağa atmışlar. Bu nasıl bir insanlık? Kızım evlendiğinden bu yana eşinden ailesinden şiddet görüyormuş. Dün gittik polise şikayetçi olduk. Sonra eve geldik. Kızım girdiği bunalımdan çıkamayarak 'Ölümümden eşim, kayınvalidem ve kayınbabam sorumludur' diyerek kendisini 7. kattan attı. Bunların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Naci Böler, telefonla konuştuğu bir yakınına, "Kızımın mezarını hazırlayın onu 19 yaşında toprağa vereceğim" diyerek gözyaşı döktü.

Tuba Şahin'in ağabeyi Tayfun Böler ise kadına şiddet uygulayan erkeklerin en ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini, kız kardeşinin 5 ayda bir gün yüzü görmediğini söyledi.

Şahin'in baba evine 'kadına şiddeti' protesto etmek için Türk Bayrağı asılırken cenazesi de toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuba Şahin Denizli Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title