Haberler

Eşinden Ayrılan Yeşil Salkım, Çocuğu İçin Hülya Avşar'ı Örnek Aldı

Güncelleme:

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, ayrıldığı eşiyle kızları için bir araya gelerek, bu konuda Hülya Avşar'ın en güzel örnek olduğunu söyledi.

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, gazetecilere kısa bir süre önce boşandığı eski eşiyle kızı için arkadaş ve dost olarak kalacaklarını, buna en güzel örneğin Hülya Avşar olduğunu ifade etti.

AİLECEK TATİLDELER

Yeşim Salkım, Göltürkbükü'nde hizmete giren 'The Food Club'ın açılışında sahneye çıktı. Sahne öncesi gazetecilerle görüşen Salkım, Bodrum'da 10 yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi. Bodrum'da ailece tatil yaptığını belirten Yeşim Salkım, "Ayrıldığım eşim de burada" dedi.

"ÖLENE KADAR ÇOCUĞUMUZUN ANNE BABASIYIZ"

Salkım, ayrılığın ardından eşi ile birlikte tatile çıkmaları konusunda şöyle konuştu: "Bunun çok doğal olduğunu düşünüyorum. Böyle de olmalı. Bir çocuğumuz var. Eşler ayrılabilir. Ama annelik babalık ölene kadardır. Biz evladımızın ölene kadar annesi ve babası olacağız. Dolayısıyla birbirimize saygımızı, sevgimizi ölene kadar göstereceğiz. O benim en yakın dostum, arkadaşım ve çocuğumun babası. Saygım çok büyük. Ben de onun çocuğunun annesiyim. O da aynı şekilde 'Benim en yakın arkadaşım, dostum' diyor. İkimizin de yolu açık olsun inşallah.

HÜLYA AVŞAR'I TAKDİR ETTİ

Bu konuda Hülya'yı çok takdir ederim. Yıllardır Türkiye'de bunun böyle olması gerektiğini en güzel ve medeni şekilde göstermiş bir insan. Bende elimden geldiğince Ada'yı en güzel şekilde büyütmek için, 4.5 yaşında evladımızın yanında olacağız. Onun özel günlerinde okulunda, bayramlarda, ara sıra onunla beraber, daima bizi bir arada göreceksiniz"

UZUN ARADAN SONRA SAHNEYE ÇIKTI

Ardından sahneye çıkan ve hayranlarıyla buluşan Salkım, DJ Serdar Albayrak'ın eşlik ettiği konserde yeni albümünden de şarkılara yer verdi. Kulübün açılışına; oyuncu Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Gazeteci Rahmi Turan'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. The Food Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Okumuş, Salkım'a çiçek verdi. Salkım, şarkı aralarında diyalog kurduğu davetlilerden bazıları sahneye kadehle içki göndermesi üzerine "Hepiniz Mondros Mütarekesi gibisiniz. Antibiyotik alıyorum. Dişim şişti" demesine rağmen çevirmedi. Açılışa katılanlar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşim Salkım Hülya Avşar Bodrum Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Kız annesi:

Bu ülkenin Zübeyda hanımları Fikriye asıl hanımları olmuş.Onların yanında Hülya mı örnek? Çok komiksın Yeşim

7
3
yanıtYanıtla
AVD:

ikinizinde kaçar defa evlendiğinizi kendiniz bile unutmuşsunuzdur. . . sizler anacak kendi çocuklarınızı örnek alırsınız. . . bizim çocuklarımızdan allah uzak etsin. . . . türk toplumuna örnek olacak bir şeyiniz yokki. . . . bizler size kalın geliriz. . .

7
0
yanıtYanıtla
z.......Mobil-ANDROID:

ne örnek ne örnek ????

7
0
yanıtYanıtla
sinop:

hadi bee

3
0
yanıtYanıtla
61 TrabZON:

Zübeyde hanımı hülya avşar ı ornek alacağına fATIMA annemizi ornek al edepsizler

1
1
yanıtYanıtla
ates dustugu yeri yakar.:

Bahaneee deli gibi seviyoo halaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title