Haberler

Eşi 2. Çocuklarına Hamileydi

Hatay'ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Abdullah Akdeniz'in acı haberi Osmaniye'deki baba ocağına ulaştı. Şehidin 1 çocuğu olduğu ve eşinin diğer çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

Karayılan Mahallesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda jandarma ekipleri sevk edilirken çatışmada uzman çavuş Abdullah Akdeniz yaralandı. Yaralanan Akdeniz, ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Evli ve bir çocuk sahibi olan şehidin acı haberi ise Osmaniye'nin Tozluyurt Yaylası'nda olan annesi Emine ve babası Mustafa Akdeniz'e yetkililer tarafından verildi. Şehidin Düziçi ilçesi Gümüş köyündeki baba evi Türk Bayraklarıyla donatıldı. Şehidin yakınları baba ocağına gelip aileye başsağlığı diledi.

Şehit Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz'in 1 çocuğu olduğu ve eşi Mükerrem Akdeniz'in ikinci çocuklarına hamile olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesi yarın defnedilecek.

(Resul Özdil/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akdeniz İskenderun Osmaniye PKK Politika Güncel Haberler

title