Haberler

Eshab-ı Kehf'te İftar

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından iş adamlarına UNESCO Dünya Kültür Mirası Aday Listesine giren Eshab-ı Kehf'te iftar verildi.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından iş adamlarına UNESCO Dünya Kültür Mirası Aday Listesine giren Eshab-ı Kehf'te iftar verildi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulunun yer aldığı iftar öncesi, Eshab-ı Kehf gezildi.

ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, burada yaptığı konuşmada, Afşin olarak Kahramanmaraş ile uyum içerisinde çalışmalarının olduğunu söyledi.

Can, imkansızlıklara rağmen hizmet binasının yapımındaki desteklerinden dolayı KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise Eshab-ı Kehf'in  inanç turizmi açısından Kahramanmaraş ve Afşin olarak, Türkiye'de önemli bir merkez haline gelmesi için çalışacaklarını, bu süreçte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının kendilerine her zaman destek olacaklarına inandığını söyledi.

KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ise Kahramanmaraş'ın Eshab-ı Kehf ve Germanicia Antik Kenti ile inanç turizmi ve kültür turizminde çok önemli bir noktaya geleceğini belirtti.

Karaküçük, Eshab-ı Kehf Külliyesine bugüne kadar sahip çıkan ve taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından ATSO Başkanı Can, Karaküçük ve yönetim kurulu üyelerine Eshab-ı Kehf figürlü plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Karaküçük Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title