Haberler

Eshab-ı Kehf'te Çevre Düzenlemesi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Eshab-ı Kehf’teki çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Eshab-ı Kehf'teki çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Hafta sonu çalışmaları yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, sadece bölge için değil, İslam dünyası için de çok önemli bir yere sahip olan Eshab-ı Kehf'e adına yakışır bir çalışma yaptıklarını söyledi. Eshab-ı Kehf'e gelenlerin daha güzel ve konforlu bir ortamda ibadetlerini yapacaklarını kaydeden Başkan Can, peyzaj çalışmasının devam ettiğini ve oturma gruplarının yerleştirildiğini söyledi. Can, "Peyzaj çalışması kapsamında, 1 adet 21 metrekare kafeterya, 54 adet kamelya, 17 adet 8 metrekare satış standı, 3000 metrekare beton parke yol, 2 adet çeşme ve 1 adet bay bayan wc yapıyoruz. Kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim'de Kehf suresinde geçen Eshab-ı Kehf'imizin adına yakışır bir peyzaj çalışması yapıyoruz.Artık vatandaşlarımız Eshab-ı Kehf'i ziyaret ettiklerinde ibadetlerini en güzel şekilde yapacak, burada da gününü en iyi şekilde değerlendirecekler" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Tarsus Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title