Haberler

Eser'den Ahmet Çakır'a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Darende’de yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Darende'de yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, katkı ve ilgilerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Çalışmalar sırasında çevredeki vatandaşlarla da görüşen Başkan, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Süleyman Eser, "Büyükşehir Belediyesi, Darende'de güzel hizmet yapıyor. Senelerin yolları ihmal edilmiş ve hizmet edilmemiş ama bugün yollarımıza sıcak asfalt döküyoruz. Sekiz yerde şantiye ve çalışma var. Bunları anlamamak, bunları görmemek mümkün değil. Darende olarak Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaları görmemek ve küçümsemek mümkün mü? Vatandaş istiyor ki hemen bazı şeyler yapılsın ama güzel işler zaman istiyor. Senelerin birikmiş sorunları ve yolları yapılıyor. Bunları bilmek ve unutmamak lazım. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a ve belediyemize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Eser Ahmet Çakır Malatya Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title