Haberler

Eser Çınar Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Mahalle ziyaretleri kapsamında Çınar Mahallesi’ni ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Çınar Mahallesi'ni ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Mahalle gezileri sırasında bir düğüne de katılan Eser, burada düğün sahibi Abdurrahman Yılmaz'ı ve damat Uzman Çavuş Tuncay Yılmaz'ı tebrik etti.

Daha sonra Çınar Mahalle Muhtarı Mehmet Çoban ve vatandaşlarla bir araya gelen Darende Belediye Başkanı Eser sorun ve sıkıntıları dinledi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi ile ilgili de konuşan Eser, tüm Darendelilerin darbe girişimden sonra meydanları doldurarak demokrasiye sahip çıktığını belirterek vatandaşların duyarlılığı sayesinde ülkenin büyük bir badireyi atlattığını söyledi.

Darendelilerin her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer aldığını ifade eden Eser, tüm vatandaşlara teşekkür ederek "Bugün de vatandaşlarımıza hem teşekkür ettik hem de sorun ve isteklerini dinledik" diye konuştu.

Çınar Mahalle Muhtarı Mehmet Çoban ise mahallelerindeki su göletinin bir an önce yapılmasını isteyerek, "Bu gölet bizim kurtarıcımız olacak. Mahallemize taziye evi yapılması için de desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Eser'in mahalle ziyaretine Darende Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Ateş'de eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Yılmaz Süleyman Eser Mehmet Çoban Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title