Haberler

Esenyurt'ta Yaşayan Kars ve Ardahanlılar Yemekte Bir Araya Geldi

Kars ve Ardahanlılar, Esenyurt AK Parti Meclis Üyelerince düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kars ve Ardahanlılar, Esenyurt AK Parti Meclis Üyelerince düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemekte konuşan Esenyurt Belediye Başkan Kadıoğlu, "Esenyurt'ta bir köyü şehre dönüştürdük ve yüzde 65 depreme hazır hale getirdik" dedi.

Esenyurt Ak Parti Meclis üyelerince düzenlenen organizasyon Esenyurt Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Yaklaşın 5 bin kişinin bir araya geldiği gecenin sunumunu Esenyurt Belediye Meclis Üyesi- Başkan Danışmanı ve Metin Karakoç yaptı. Gecede Kars ve Ardahan'a yapılan çalışmalarla ilgili sinevizyon gösterisii büyük alkış aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Metin Karakoç, birlik beraberlik mesajları verdi. Karakoç, "Sevgili hemşerilerime Esenyurt 'un dününü bugünü bilen, Esenyurt 'un gelişmesine ve tarihine tanıklık eden hiç şüphesiz ki biz Kars ve Ardahanlılar olarak çocuklarımızın daha mutlu ve huzurlu yarınlara ulaşması için adam gibi adamların yanında durduk, durmaya devam edeceğiz. Benim memleketimin insanı; cefayı da vefayı da bilir. Sert bakışlı yumuşak huyludur. Sefa sürüp cefa çektirenleri de bilir, yokluktan gelip vefa gösterenleri de bilir. Bugün buraya gelerek bizlere güç verdiğiniz için vefanızı gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Başkan Danışmanlığı görevi sürdüren Serkan Kara ise konuşmasında Kars ve Ardahanlıların çok büyük zorluklar ve cefalar çekerek bugünlere geldiğine vurgu yaptı. Kara, "Birçoğunuz geçim derdiyle baba topraklarını bırakıp köyünüzden gurbete geldiniz. Ayakta durabilmek için birçok zorluk ve cefa çektiniz. Ama bir gün geldi bizimde kaderimiz değişti. Sahip olduğu yetenekler ve tecrübe ile aslında Belediye Başkanlığı makamına Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nu dünya liderimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Esenyurt'a hizmet vermek için görevlendirdi. Tam 10 sonra yıl sonra bugün dünyanın en büyük ilçelerinden biri ortaya çıktı. Biz artık çok büyük ve modern bir ilçede yaşıyoruz. Başımız dik ve gururluyuz. Yıllardır bu toplumun lideri olduğunu iddia edip memleketine bir çivi dahi çakmamış olanlarda bilmelidir ki asıl sevgi hizmet etmekle olur. Bizler yakıp yıkanla, kirli ve ucuz siyaset yapanlarla sırf makam ve mevki uğruna her türlü vazife yapanlarla değil ancak onurlu gururlu hizmet aşkıyla yanan ve Allahtan korkan insanlarla birlikte yürürüz." diye konuştu.

Programın sunuculuğunu yapan Metin Karakoç Belediye meclis Üyeleri ve ilçe yöneticilerini tek tek sahneye çağırdı.

KADIOĞLU "SELAM OLSUN KARS'A, ARDAHAN'A, IĞDIR'A"

Selamlama ardından konuklarına hitap eden Esenyurt Belediye Başkan Kadıoğlu "10 yıldır sizlere hizmet ediyorum. Sevgili hemşehrilerim benden memnun musunuz?" dedi. Salondan yükselen "Yola Devam" tezahüratı üzerine Kadıoğlu, "Sizlere 5 yıl daha hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım" ifadelerini kullandı.

10 yıldır Esenyurt'a en iyi hizmeti verebilmek için çabaladığını anlatan Kadıoğlu, "Sizlerin de bildiği gibi 15 gün sonra görev sürem doluyor. Bu 10 yıl içerisinde yapmış olduğum hizmetlerden Kars, Ardahan benden memnunsanız ki öyle olduğunuzu anlıyorum tekrar sizlerle bu yolda devam etmek istiyorum. Esenyurt'taki bütün insanların hayır duasını almak için ve hizmet etmek için geldim. 10 yılımı günde ortalama 18 saat çalışarak ve bu İstanbul'un mega köyü Esenyurt'u bugün en prestijli ilçe haline getirdim. Allah'ın izniyle ve sizlerin desteklerinizle inşallah 31 Mart sabahı sizlerle beraber yola devam edeceğiz. Hiç kimsenin yapamayacağı yatırımları biz yaptık. Bir köyü şehre dönüştürdük ve yüzde 65 depreme hazır hale getirdik. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var ama bu eksikliklerimize de inşallah çok kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız." ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmi Kadıoğlu Esenyurt Ak Parti Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title