Haberler

Esenyurt'ta Sağlıkçılara Bayram Kutlaması

Esenyurt Belediyesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen gecede sağlık çalışanları doyasıya eğlendi.

Esenyurt Belediyesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen gecede sağlık çalışanları doyasıya eğlendi.

Sağlık çalışanlarının bayramı olarak bilinen 14 Mart Tıp Bayramı Esenyurt 'ta düzenlenen özel bir gece ile kutlandı. Programda sağlık çalışanlarına özel Karadeniz müziğinin genç sesi Selçuk Balcı sahne aldı. Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen geceye; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen, ilçe daire amirleri, doktorlar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Esenyurt Belediyesi tarafından hazırlanan Özel Esencan Hastanesi, Avrupa Göz, Yeni Hayat Hastanesi ve Etik Lıfe Tıp Merkezi'nin işbirliği ile sağlık çalışanları unutulmaz bir eğlence gecesi yaşadı.

Gecede ilk olarak Kars Kafkas Halk Oyunları ekibi sahne alarak sergiledikleri oyunlar ile salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

"ONUR VERİCİ KUTSAL BİR İŞTİR"

Kafkas ekibinin gösterileri ardından sırasıyla konuşmalar gerçekleşti. İlk olarak ilçede tüm sağlık kuruluşları adına Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taşkın Yenidünya söz aldı. Yenidünya, "Bugün 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir araya geldik. 14 Mart 1827 Padişah 2'nci Mahmut tarafından 'Mektebi Tıbbiye Şahane'nin kuruluş yıldönümüdür. Bayram olarak kutlanması İstanbul işgali sırasında tıbbiyeli öğrencilerin direnişi ile kutlama yapmaları ile bayram olarak geçmiştir. Hekimlik, sağlık çalışanı olmak bir yanı ile zor ve meşakkatli, diğer yanıyla ise onur verici ve kutsal bir iştir. Mesleğimizin özünde fedakarlık vardır. Ödülümüz ise hastamızın sağlığına kavuşması ve bir teşekkürüdür. Bayramımız hayırlı olsun" dedi.

"VATANDAŞA AYIRIM YAPMADAN HİZMET EDİYORSUNUZ"

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, "Çok güzel ve anlamlı bir günde sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldik. Sayın Başkanımızın büyük çabaları ile Esenyurt'ta sağlık alanında yine vatandaşımıza büyük hizmetler yapılmaktadır. Belediye başkanımızın ve ekibinin çalışmaları sonucunda ilçemizde kaplıca sağlık tesislerde yakında geliyor. Bugün burada vatandaşa dil, din, irk ayırımı yapmadan hizmet eden hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için birlikteyiz" diye konuştu.

"SAĞLIK ALANINDA İYİ BİR NOKTAYA GELDİK"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt 'un sağlıkta daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmada, "Bugün hep bir arada bulunduğunuz Tıp Bayramı adı verilen buluşmaya hoş geldiniz. Hepinize sağlık dolu bir yıl daha diliyorum. Bu geceyi tertip ederken sizlerin yoğun tempodan uzak keyifli bir akşam geçirmenizi istedik. Bugün katılımınız oldukça yoğun olduğunu görüyorum. 10 yılda ilçemiz sağlık alanında iyi bir noktaya geldi. Hastanelerimiz peş peşe açıldı. Sağlık tesislerinin hepsinin açıldığı bir ilçe haline geldik. Bundan sonrada ek sağlık birimlerinin, hastanelerinin açıldığını hep birlikte göreceğiz. Buda ilçemize bu alanda farklı bir misyon kazandıracaktır. Doktorlarımızın hastalarından dolayı saldırılar ile karşı karşıya kaldıklarını biliyoruz. Fakat hekimlerimize sabırla görev yapmalarını temenni ediyorum. Çünkü iyi hedefler zor elde edilir. Ama hekimlerimizin sabrı bu hedefleri gerçekleştirecektir. Gününüzü, bayramınızı kutluyorum" dedi.

SELÇUK BALCI COŞTURDU

Konuşmalar sonrasında Karadeniz müziğinin sevilen sesi genç sanatçı Selçuk Balcı sahne alarak 14 Mart Tıp Bayramında sağlık çalışanlarına türküleriyle coşkulu bir gece yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esenyurt Belediyesi Selçuk Balcı Tıp Bayramı 14 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title