Haberler

Esenyurt'ta Öldürülen 3 Kardeş Ağabeyleriyle Aynı Kaderi Paylaştı

Esenyurt'ta akrabalarıyla aralarında çıkan silahlı kavgada vurularak öldürülen 3 kardeşin ağabeylerinin de 3 yıl önce muavinlik yaptığı yolcu otobüsünde vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Saadetdere Mahallesi 66. Sokak'ta dün kuzen olan inşaat şirketi sahipleri arasında para meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Hatip, Dinçer ve Ferhat Teker kardeşler hayatını kaybederken, Fettah Teker de ağır yaralanmıştı. 3 kardeşin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Cenazelerin bugün Silivri'de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan, 3 kardeşin ağabeylerinin de 3 yıl önce vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 2012 yılında muavinlik yaptığı Silivri Birlik Kooperatifi'ne ait otobüste kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Enver Teker'in hayatını kaybettiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Silivri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

hakikatlermobilWeb@haberler.com:

Sitedeki arkadaş niye anlamak istemiyorsun onlar 3 yıl önce 3 kişiyi oldürdüler

0
0
yanıtYanıtla
Murat kirazmobilWeb@haberler.com:

İşte bizim kürt milleti her iki tarafında bu dünyada yasayacakları bir anlam kalmadı yazık yazık iki kuruş için bu insanlar bir birini öldürüyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title