Haberler

Esenyurt'ta Bir Hurdalık Alanda Yangın

Esenyurt'ta gece saatlerinde bir hurdalıkta çıkan yangında çevrede paniğe neden oldu.

Esenyurt'ta gece saatlerinde bir hurdalıkta çıkan yangında çevrede paniğe neden oldu. Hurdalığın içinde bulunan bir kamyonet de tamamen yandı.

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU - DHAİSTANBUL

Olay, Esenyurt Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.00 sıralarında 874 Sokak içersinde bulunan bir hurdalıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yangına Esenyurt, Avcılar ve Bahçeşehir'den gelen itfaiye ekiplieri müdahale etti. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, hurdalığın içerisinde yanan bir kamyonet olduğunu fark etti. İtfaiyenin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından hurdalık ve içerisnde bulunan kamyonet tamamen söndürüldü. Yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekiplerinin de hazır beklediği görüldü.

MAHALLE ARASINDA HURDALIK OLMAZ

Olayın meydana geldiği sokakta oturan Murat Taş isimli bir vatandaş, Olayın nasıl çıktığını bilmiyorum ama olaydan rahatsızım. Gecenin ikisi ve 3'ünde rahatsız oluyorum. Mahalle arasında hurdalık olmaz kardeşim. Defalarca belediyeye de bildirdik ama bir sonuç alamadık. Sonucu hep beraber görüyoruz. Böyle bir zihniyet olmaz. Doksan yaşında adam bastonla sokaklarda geziyor, var mı böyle bir şey dedi.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title