Haberler

Esenler Otogarındaki Bıçaklama Kameraya Yansıdı

Esenler Otogarı'nda 1 kişinin ölümü bir kişinin de ağır yaralanması ile sonuçlanan bıçaklama olayının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, otogarda saldırıya uğrayan ve sırtından bıçaklanan genç kızın bir süre yürümeye çalıştığı ardından da olduğu yere yığıldığı görülüyor.

İstanbul Esenler Otogarı'nda dün öldürülen Hamdullah Ayaydın'ın baldızını kaçırdığı öne sürülmüştü. İddiaya göre, dün gündüz saatlerinde eşi M. Ayaydın'ı yanına alan Hamdullah Ayaydın kayınbabasının evine gitmiş ve dönüşte eşi ve 19 yaşındaki baldızı C.İ. ile beraber eve doğru giden Hamdullah Ayaydın evin önünde eşini arabadan atıp baldızıyla beraber kaçtı. Düşmenin etkisiyle kafasında kırıklar oluşan eşi M. Ayaydın Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından baldızı ile beraber İstanbul'a kaçan Hamdullah Ayaydın ile beraberindeki C.İ. İstanbul Esenler Otogarı'nda indikleri sırada kimliği belirsiz kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Aldıkları bıçak darbeleri sonucu Hamdullah Ayaydın hayatını kaybederken 19 yaşındaki baldızı C.İ. ise ağır yaralandı.

YARALANAN GENÇ KIZIN DÜŞÜŞ ANI KAMERAYA TAKILDI

Öte yandan, saldırının hemen ardından yaşananlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, sırtından bıçaklanan genç kızın birkaç adım attıktan sonra olduğu yere yığıldığı görüldü. Bu sırada olaya tanık olan çevredeki vatandaşların korku dolu bakışları da dikkat çekti. Görüntüler, çevredekilerin olay yerinden uzaklaşmasıyla son buluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title