Haberler

Esenler'i Konuştular

Güncelleme:

Esenler Kaymakamlığı, Esenler'in genel sorunları ile ilgili ilçe protokolünün de katıldığı bir toplantı düzenledi.

Toplantıya ilçe protokolü tam kadro katıldı.

Esenler Kaymakamlığı, yaklaşan Kurban Bayramı ile yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde alınacak tedbirler ve Esenler'in genel sorunlarının ele alındığı bir toplantı düzenledi. Esenler Hükümet Konağı'nda gerçekleştirilen toplantıya, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal'ın yanı sıra, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Kaymakamlık birim müdürleri ve Esenler'de görev yapan tüm muhtarlar katıldı.

6 YENİ MOTOSİKLET

Toplantıda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, güvenlik konusunda Esenler'in İstanbul ortalamasına göre iyi bir konumda olduğunu söyleyerek, "Şimdi Emniyet Müdürlüğümüz bizden 6 tane motosiklet talep etti. Bu talebi de yerine getireceğiz. Emniyete verdiğimiz önem kadar eğitime de veriyoruz.

Esenler'de bütün okulların tamiratı ve badanası belediyemizce yapılıyor" şeklinde konuştu.
Yaklaşık 3 saat süren toplantı, samimi bir ortamda gerçekleşti. Toplantıda, Esenler'de görev yapan mahalle muhtarları da mahalleleri ile eksiklik, aksaklık ve şikâyetlerini muhataplarına bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Mehmet Tevfik Esenler Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title