Haberler

Esenler'de Hamsi ve Horon Festivali

Görüntü Dökümü : Festivalden görüntüler Vatandaşların dağıtılan hamsilere ilgisi Atmaca detayı Genel detaylar Esenler'de hamsi ve horon festivali Esenler Dörtyol'da, Esenler Belediyesi ve Esenler Rizeliler Derneği işbirliğiyle geleneksel 7. Hamsi ve Horon festivali düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi İSTANBUL (AA) – Esenler Rizeliler Derneği'nin geleneksel olarak düzenledikleri hamsi ve horon festivalinin 7'ncisi Esenler Belediyesi'nin katkılarıyla bugün Esenler Dörtyol'da yapılan etkinlikle gerçekleştirildi.

Görüntü Dökümü :

Festivalden görüntüler

Vatandaşların dağıtılan hamsilere ilgisi

Atmaca detayı

Genel detaylar Esenler'de hamsi ve horon festivali

Esenler Dörtyol'da, Esenler Belediyesi ve Esenler Rizeliler Derneği işbirliğiyle geleneksel 7. Hamsi ve Horon festivali düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) – Esenler Rizeliler Derneği'nin geleneksel olarak düzenledikleri hamsi ve horon festivalinin 7'ncisi Esenler Belediyesi'nin katkılarıyla bugün Esenler Dörtyol'da yapılan etkinlikle gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Dörtyol Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title