Haberler

Esenler Belediyesinden Yaşlılara Kültür Gezisi

Güncelleme:

Esenler Belediyesi, "Kimsesizlerin Kimi" projesi kapsamında ilçedeki yaşlıları, Boğaziçi ve Hz. Yuşa Peygamber'in türbesini ziyarete götürdü.

Esenler Belediyesi, "Kimsesizlerin Kimi" projesi kapsamında ilçedeki yaşlıları, Boğaziçi ve Hz. Yuşa Peygamber'in türbesini ziyarete götürdü.

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarına her alanda destek olmaya devam ediyor. Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Kimsesizlerin Kimi" projesiyle, ilçede yaşayan kimsesiz 25 yaşlı vatandaş, önce Beykoz'da bulunan İ.B.B. Sosyal Tesisleri'nde öğle yemeğine götürüldü. Boğaziçi'nin kıyısında denize nazır, martı sesleri ve deniz dalgaları arasında öğle yemeğini yiyen Esenler'in tecrübe abideleri, buradan araçla Hz. Yuşa Peygamber'in türbesini ziyarete götürüldü.

KEK VE ÇAY İKRAMI

Burada, Hz. Yuşa Türbesi'ni ziyaret edip dua eden vatandaşlara Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü çalışanları tarafından kek ve çay ikramı da yapıldı. Yaşlılar, bir taraftan çaylarını yudumlarken bir taraftan da Yuşa Tepesi'nde bulunan izleme terasından, kuş sesleri arasında İstanbul Boğazı'nı seyretmenin ve doğa ile iç içe olmanın keyfini doyasıya yaşadı.

"HAYALİMİZDEKİ GÜNÜ YAŞADIK"

Hz. Yuşa Türbesi'nde kılınan namazın ardından Boğaz manzarası izleyerek dinlenen yaşlı vatandaşlar, hayallerindeki bir günü yaşadıklarını belirterek, "Ağustos'un bu sıcak gününde evimize kapanıp oturmak yerine İstanbul'umuzun en güzel mekanlarına doyumsuz bir gezi yaptık. Kendi imkanlarımızla asla gerçekleştiremeyeceğimiz bu gezi için belediyemize minnettarız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Esenler Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title