Haberler

Esenler Belediyesi'nden Erbakan'a Vefa

Esenler Belediyesi, merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 3. yıl dönümünde anma ve hatim programı düzenledi.

Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Prof. Dr. Necmettin Erbanan'ı Anma ve Hatim Programı'na Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İHH İnsanı Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen program, Hacı Bayram-ı Veli Camii İmam Hatibi Hafız Ahmet Karalı'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Erbakan ile olan anılarını anlattı. Göksu, “Dün Erbakan’ın başına ne geldiyse, bugün onun çırağı olan Tayyip Erdoğan’ın başına da aynı çorabı örmeye çalışıyorlar. Bunu da görüyoruz Tarih buna da şahitlik ediyor. Biz biliyoruz ki bu topraklarda dertli insanların başı dertte kurtulmaz” dedi.

Anadolu'yu Mayalayanları Esenler'de misafir etmeye, anmaya ve anlamaya devam ettiklerini söyleyen Göksu, milletin tarih yazanları unutmayacağını ifade etti. “Sen kıyamete kadar bu milletin yüreğinde yer bulacaksın ve kıyamete kadar da bu millet seni unutmayacak. Unutamaz, unutmayacak. Fatih Sultan Mehmet’i unutmadıysa, Süleyman’ı unutmadıysa, Yavuz’u unutmadıysa, İskiripli’yi unutmadıysa, Sait Nursi’yi unutmadıysa Erbakan’ı da unutmayacak bu millet. Çünkü bu millet tarih yazanları unutmaz. Bu millet kendisi için mücadele edenleri unutmaz. İstediğiniz kadar silmeye çalışın, istediğiniz kadar yok sayın” dedi.

İHH İnsanı Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım da, Erbakan’ı çocukluğundan itibaren tanıdığını belirterek yaşadığı anıları salondakilerle paylaştı. Yıldırım, Erbakan’ın yetiştirdiği insanların şuan ülkeyi yönettiğini kaydetti. Yıldırım, “Erbakan Hoca hiç adam yetiştirmedi kendisinden sonra. Tek adamlık yaptı. Hatırlar mısınız? Bir dönem bu propagandalar vardı. Şimdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için de aynısını söylüyorlar. Halbuki ikisi de birbirini çok iyi tanıyor. Şimdi Erbakan Hocaya bir bakın kimleri yetiştirmedi. Bu ülkeyi yönetenler yetiştirmesine vesile oldu. Aslında hepimizi yetiştirdi. Hocanın yetiştirme tarzı öyle bir şeydi ki yetişen insanlar bile bazen yetiştiğini anlamazdı. Çünkü hoca hiç kimseye yük olmazdı” dedi.

Bülent Yıldırım Türkiye üzerinde oynanan oyunların arkasında düşünülünden öte bir güç olduğunu ifade etti. İslam coğrafyasına saldırılan olduğunu kaydeden Yıldırım, Türkiye kalesini yıkmaya çalışanların olduğunu belirtti. Büyük gücün deşifre olduğunu sözlerine ekleyen Yıldırım konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Şimdi bu büyük güçle mücadele etme zamanıdır. İsrail’in kral çıplak olduğunu göstermek yeterli değil. İnşallah sıra Amerika’da ki uzantılarını deşifre edip, Siyonizmi orada yeneceğiz. Bugün Mavi Marmara karada yürüyor. Siyonizmi, emperyalistleri hepsi deşifre oluyor. Hepsini Allah’ın izniyle yeneceğiz.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan Bülent Yıldırım Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title