Haberler

Esenler Belediye Başkanı Göksu Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İbrahim Turhan Anadolu Lisesinde bulunan İlçe Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı.

Göksu, belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den yeniden Esenler Belediyesi Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ve yüzde 62,3 oranında oy alarak İstanbuldaki AK Partili ilçe belediye başkanları arasında birinci olan Mehmet Tevfik Göksu, İbrahim Turhan Anadolu Lisesi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı. Mazbata törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ve yeni Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Göksu, İlçe Seçim Kurulu Başkanları Sabahattin Çetin ve Ali Ahmet Gürgül'den mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yaparak, 'Mazbatayı aldık. Aslında biz bu mazbatayı seçim sonucu olarak değil; 5 yıllık emeğin sonucu olarak aldığımızı düşünüyoruz. Esenler halkı 5 yılda vermiş olduğumuz emeğin karşılığını büyük bir ödülle ödüllendirdi. Esenler bizi yeniden seçerek hizmetlerimizi ödüllendirmiş oldu" dedi. Esenler halkına teşekkür eden Göksu, 'İnşallah yeni dönemde bu yüksek oy performansıyla Esenler'de daha hızlı, daha heyecanlı bir dönemi başlatacağız. Esenler bu dönem, inşallah fiziki problemlerini büyük bir bölümünü bitirmiş, artık fiziki problemleriyle uğraşan bir ilçe değil; bunları çözmüş ve gerçekten İstanbul'a yakışan bir marka haline gelecek. Durmak yok, yola devam" diye konuştu.

OYUNU EN ÇOK ARTTIRAN BELEDİYE OLDUK

İstanbul'da oyunu en çok arttıran içe belediyesinin Esenler olduğunu vurgulayan Göksu, 'Yaklaşık yüzde 15 artışımız var. Bizi geride yüzde 11 artışla Sultanbeyli takip ediyor. Büyükşehir'de tulum çıkartan iki ilçeden bir taneseyiz. 8'de 8 AK Parti çıkarttı. İstanbul'da da oyunu en çok arttıran belediye olduk. Yüzde 47.8'den 62.7'ye çıktık. Bu da bizi mutlu etti. Bu Esenler halkının bir vefasıdır." şeklinde konuştu.

Başkan Göksu'nun konuşmasının ardından yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını alarak göreve başladı.

PERSONELDEN COŞKULU KARŞILAMA

Mazbata töreninin ardından Belediye Başkanı Göksu, belediye hizmet binası önünde belediye personelleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Burada da belediye personeline hitap eden Göksu, Esenler'de 5 yıl boyunca gece gündüz demeden birlikte çalıştığı belediye personeline teşekkür ederek, 'Sizler bu enerjiyi ortaya koymasaydınız, biz bu başarıyı yakalayamazdık" dedi. Esenler halkının kendisine ikinci kez Esenler'i emanet ettiğini söyleyen Göksu, bu emaneti sonuna kadar korumak ve büyütmek zorunda olduklarını belirterek, bu emanetle birlikte heyecanlarına heyecan kattığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tevfik İstanbul Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title