Haberler

Esen Yeşilırmak ve Oğlu Son Yolculuklarına Uğurlandı

Tekirdağ Malkara ilçesi yakınlarında 3 gün önce geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren O Bar'ın sahiplerinden Esen Yeşilırmak (48) ve oğlu Mehmet Açılmış (16) düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Tekirdağ Malkara ilçesi yakınlarında 3 gün önce geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren O Bar'ın sahiplerinden Esen Yeşilırmak (48) ve oğlu Mehmet Açılmış (16) düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. Törende kazadan yaralı olarak kurtulan Ali Açılmış (17) annesinin ikizi olan dayısı Engin ile birlikte tabutların başından uzun süre ayrılmayarak taziyeleri kabul etti. Ali Açılmış'ın başındaki ve yüzündeki yara izleri dikkat çekti.

ANNE VE KARDEŞİNİN TABUTUNUN BAŞINDAN AYRILMADI

Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Esen Yeşilırmak'ın ablası Deniz, ikiz kardeşi Engin Yeşilırmak ile kazadan yaralı olarak kurtulan oğlu Ali Açılmış, aile fertleri, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan, Bozkurt İlham Gencer, Metin Arolat, Çiğdem Kayalı, Eren Tapan, Bengi Semerci'nin de aralarında bulunduğu iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı. Cenazeler Ali Açılmış ve Engin Yeşilırmak'ın omuzlarında avluya getirildi. Namaz öncesi kazadan yaralı olarak kurtulan Esen Yeşilırmak'ın oğlu Ali Açılmış ile ikiz kardeşi Engin Yeşilırmak ve ablası Deniz Yeşilırmak tabutlara sarılarak bir süre gözyaşı döktü. Kazada anne ve kardeşini kaybeden Ali Açılmış'ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Ali Açılmış'ın başındaki ve yüzündeki yara izleri dikkat çekti.

CAZ SANATÇILARINA LOKALLERİNİ AÇTILAR

Caz piyanisti ve şarkıcı Bozkurt İlham Gencer de müzik dünyasının en önemli işletmecilerinden birini kaybettiklerini belirterek, 'Caz müzisyenleri olarak üvey evlat muamelesi görüyoruz. Esen hanım ve Mehmet Ali Bey'i de 2 sene önce buradan yolcu ettik. Yıllarca Türk müzisyenlerine cazcılarına lokallerini açtılar. Bize ekmek verdiler" dedi.

EVLENMEK İÇİN GİDİYORLARDI

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Elif Ulu da Esen Yeşilırmak'ın yakın arkadaşı olduğunu ifade ederek, 'Çok yakın arkadaşımdı. Esen benim gençlik arkadaşımdı. Çok sevdiğim, çok iyi bir insandı. Onun evladıyla birlikte kaybı... Hayattaki mücadelesini çok iyi biliyorum. Çok değerli bir insandı ve beni çok üzdü. Çok seviyorlardı birbirlerini evlenmek için oraya gidiyorlardı" dedi.

AİLE OLARAK BİRLİRLERİNE ÇOK BAĞLIYDILAR

Mehmet Açılmış'ın ortaokul arkadaşı Sabri Berk Demir ise 'Dersleri iyiydi hiçbir kimseyle sıkıntısı yoktu. Aile olarak birbirlerine çok bağlıydılar. Çok üzgünüm" dedi.

Esen Yeşilırmak ve oğlu Mehmet Açılmış öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YUNANİSTAN'A GİTMEK İÇİN ÇIKMIŞLARDI

Eğlence dünyasının seçkin mekanlarından O Bar'ın sahipleri Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek ile Yeşilırmak'ın oğlu Mehmet Açılmış, Yunanistan'a tatile gitmek için İstanbul'dan yola çıkmış, Tekirdağ'ın Malkara İlçesi yakınlarında trafik kazasında yaşamlarını yitirmişti. Kazada hayatını kaybeden Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek, en son 2 ay öne Kuruçeşme'de seçkin eğlence mekanı O Bar'ı açmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ercan Bozkurt Zincirlikuyu Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title