Haberler

Esen Plastik, Sektörde 40.Yılında

Güncelleme:

Plastik sektörünün İzmirli çınarı, genişleyen ürün yelpazesi, gelişen teknolojisi ve "sektörde en iyisini yapan firma" olma vizyonuyla sektördeki 40. yılını doldurmaya hazırlanıyor.


PVC kapı, pencere, panjur profili üretminde kullanılan ileri teknloji, plastik boru ve ekipmanlarındaki zengin yelpazeye sahip kaliteli ürünlerini yurtiçi ve yurt dışı müşterilerine sunmakta olan Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, ulusal kalite hareketi içerisindeki gurur verici konumlarının ve koşulsuz tüketici memnuniyeti anlayışıyla dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

"Rekabetçi piyasanın içerisinde müthiş bir şekilde çalışma suretiyle gelişiyor ve büyüyoruz. 40 yıldır sektörü ve ülkeyi ileriye götürme ve ismimize leke sıçratmama gayretiyle yolumuza devam ediyoruz diyen Esen, hükümetin yerli sanayi politikalarının ve istikrarının sürmesini beklediklerini; sanayisi olmayan, üretmeyen bir ülkenin ne hale geldiğini Yunanistan örneğinde gördüklerini belirtti.

Halen EBSO Meclis Başkanlığı ve Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Salih Esen, büyük rekabet koşulları içerisinde çalıştıklarını üretirken 1 gramın hesabını yapmak mecburiyetinde olduklarını söyledi. "Yere dökülen 1 gram ürünün bir maliyet olduğunu, eğer onu ortadan kaldırmadığımız takdirde ne kadar verimli çalışırsak çalışalım kazancımızı artıramayacağımızı unutmamamız gerekiyor." dedi.

Esen, şirketin sektördeki 40. yılı ile ilgili de mesajlar verdi. "Önümüzdeki yıl 40.yılımızı dolduracağız. Bugünlere gelmemizde hakikaten çok değerli çalışma arkadaşlarımızın, müthiş bir emeği var. Geçmişe baktığımız zaman , yaptığımız iş açısından hakikaten Türkiye'nin temeline tuğlayı koyan işlerden bir tanesini yapıyoruz. En önemli işlerden bir tanesi bu. Bunları da çalışanlarımız sayenizde yapıyoruz. Hepsine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Artarak devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esen Plastik Salih Esen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title