Haberler

Eşcinseller Greve, Hundige Sahillerini İstila Etti

KOPENHAG (SNA) Danimarka'nın çeşitli bölgelerinden gelen eşcinseller, Greve, Hundige sahilleriniı istila ettiler.

KOPENHAG (SNA)

Danimarka'nın çeşitli bölgelerinden   gelen eşcinseller, Greve,  Hundige sahilleriniı istila ettiler.

Çıplaklar kampı ile tanınan Hundige sahili bu aralar eşcinsellerin buluşma noktası haline geldi. Başta Greve belediyesi ve polis olmak üzere,  bölgede denize girmeye ve  piknik yapmaya gelen aileler bu durumdan rahatsız oldular.  Belediyeye yapılan şikayetler doğrultusunda park alanı 1 yıl önce sınırlı olarak trafiğine kapatıldı. Alanın kısmen kapatılmasına aldırmayan eşcinseller,   uygun olmayan ve çevreyi rahatsız eden ilişkilerine devam ediyorlar.

"Sex Özgürlüğü Grubu" İnternet sayfasına göre, eşcinseller önceden tanıştıkları hemcinsleri ile  söz konusu bölgeye gelerek ilişkiye giriyor. Bazıları da burada tanışıp, park alanı içinde araçlar içinde  grup seksi yapıyor.  Durumdan rahatız olan insanlar tarafından Roskilde polisine yapılan ihbarlar ve bunun akabinde bölgeye  yapılan baskınlar ise caydırıcı olmamakla birlikte tam aksine bölgeye  ilgiyi artırmış durumda.

Sıcak yaz günlerinde plaj alanında kırmızı bayrakların dışında kalan bölgeler, "Swinger" gruplar yani  çiftler arasında eş değişimi yapan gruplara  ev sahipliği yapıyor. Plaj alanının dışındaki park alanları eşcinsellerin özellikle kapalı havalarda buluşma noktası haline geldiği için bundan en çok bölgede yaşayan göçmenler rahatsız oluyor.

SNA muhabirlerinin bölgeye yaptığı ziyaret sırasında  kameraları gören eşcinsellerin  bölgeyi terk ettiği görüldü.

EŞCİNSELLERDEN AÇIKLAMA

SNA bölgede bulunan Peter ve Jan adlı eşcinsellere, ailelerin bulunduğu bir ortamda bu işin yapılmasının ne kadar doğru olup olmadığını sordu. Peter  adındaki Danimarkalı resimlerinin buzlandırılarak yayınlanması halinde sorularımıza cevap vereceğini belirterek "bizler buraya İnternet sayfası üzerinden tanışarak geliyoruz.  Birçoğumuz evli. Ben şahsen bu alana açık havada olduğu ve bunun verdiği heyecanı, kapalı alanda bulamadığımız için tavsiyeler ve popülaritesi üzerine geldim. Hundige sahilindeki  park alanı bizim için uygun yer. Cinsel ihtiyaçlarımızın yasaklarla bastırılamayacağını ve ilgililerin bunu bilmesini istiyoruz. Ailelere gelince,  bize yetkililer tarafından başka bir alan tahsis edilmediği sürece bize saygı duyulmasını istiyoruz. Bu alana gelen hiçbir eşcinsel bu durumdan rahatsız değil" dedi.

Kaynak: Scandinavianagency.com / Yaşam

Danimarka Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title