Haberler

Eşbaşkanlar Çalışmalarını Takip Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, kar çalışmalarını takip etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, kar çalışmalarını takip etti. Eşbaşkan Anlı, gece Kışanak ise gündüz inceleme yaptı.

Dün gece saatlerinden itibaren kentte etkili olan kar yağışının ardından yoğun bir şekilde çalışan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar küreme çalışması, yol tuzlama çalışması yaparak ağaç dallarında biriken karları temizledi. Akşam saatlerinde başlayan çalışmaları gece Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı takip etti. Sabah saatlerinde çalışmalara başlayan ekipleri bu kez Eşbaşkan Gültan Kışanak, inceledi. Eşbaşkanlara, Genel Sekreter Fethi Suvari ve Çevre Koruma Şube Müdürü Abdullah Aslan eşlik etti.

İncelemeler yaptıktan sonra konuşan Eşbaşkan Gültan Kışanak, büyük bir emekle kar küreme çalışmalarını sürdüren personele teşekkür etti. Kışanak, "Halkımızın can güvenliği size bağlı. Bu kaldırımlardan çocuklar ve yaşlılar geçiyor. Çalışmalarla birlikte halkın kaldırımlarda yaşayabileceği muhtemel sorunları hızlı bir şekilde sorun olmaktan kaldırdık" dedi.

Daha sonra konuşan Eşbaşkan Fırat Anlı ise, akşam 21.00 itibariyle kar yağışının kenti etkilemeye başladığını söyledi. Anlı, "Birkaç gün öncesinden gerekli tüm tedbirleri aldık.Şu an gece 02.00 ve arkadaşlarımız kentin ana arterlerinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Özellikle Dicle Üniversitesi, Ofis Ekinciler Caddesi, Yeraltı Geçidi, Seyrantepe TOKİ gibi problem olabilecek alanlarda özel çalışma yürütüyoruz.Diyarbakır genelinde 103 adet iş makinemiz, özel donanımlı araçlar yoğun şekilde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yapmaktadır. Amacımız Diyarbakır'ı sıkıntı yaşamadan güne hazırlamaktır" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Anlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title