Haberler

Eşbaşkanlar Bağlar'da Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını Denetledi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Bağlar’da çalışmaları devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Bağlar'da çalışmaları devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

Merkeze bağlı Bağlar İlçe Belediye Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, 5 Nisan ve Alipınar mahallelerinde çalışmaları devam eden parke taşı döşemelerini inceledi. Çalışmaları yerinde denetleyen eşbaşkanlara, Eşbaşkan Yardımcısı Adnan Akgül, Belediye Meclis üyeleri ve Fen İşleri Müdürü Yılmaz Abiş'de eşlik etti.

Eşbaşkanlar ve yardımcıları ile beraberindeki heyet ilk önce 5 Nisan Mahallesi'ne bağlı Emek Caddesi ve ara sokaklarda çalışmaları devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi. Çalışma hakkında bilgi alan eşbaşkanlar, burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında sohbet etti. Eşbaşkanlar daha sonra Alipınar Mahallesi'ne geçerek buradaki çalışmaları izledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Birsen Kaya Akat Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title