Haberler

Gültan Kışanak: Galatasaray'ı En İyi Şekilde Ağırlayacağız

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Galatasaray maçının büyük bir centilmenlik içinde geçeceğini, güzel ve tatlı bir rekabet olacağını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, yarın Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor- Galatasaray maçının büyük bir centilmenlik içinde geçeceğini, güzel ve tatlı bir rekabet olacağını söyledi.

"GALATASARAY'I EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor - Galatasaray maçı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kışanak, maçı statta büyük bir keyifle izleyeceğini belirterek, "Tabi ki bütün Diyarbakır, biz de yıllar sonra Diyarbakır'da bu karşılaşmanın heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz. Kendilerine şimdiden ben, 'hoşgeldiniz' demek istiyorum. Bu kentte en iyi şekilde ağırlanacaklar. Biz ev sahibi olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ev sahibi olmanın bütün gereklerini yerine getireceğiz. Galatasaray gibi büyük bir takımının Diyarbakır'da sevenleri olduğunu ve takımı Diyarbakır'da görmekten memnuniyet duyuyoruz. İnanıyorum ki maçta büyük bir centilmenlik içerisinde geçecek. Güzel ve tatlı bir rekabet olacak." dedi.

"GÖNLÜMÜZ DİYARBAKIR'DAN YANA"

"Bütün halkımızın keyifle izleyeceği bir maç olacaktır" diyen Kışanak, "Sonunda da kazananı hep beraber tebrik edeceğimiz bir maç olacak. Tabi ki doğal olarak gönlümüz Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor'un kazanmasından yana, bundan şüphe yok. Ama spor centilmenliktir her şeyden önce, barıştır, birlikte güzel şeyler yapmaktır. O nedenle ben bu maçın güzel olacağını ve kentimizin iyi bir maç izleyeceğini ve güzel bir sonuçla karşılanacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

korkusuz korkak:

insallah defansa uzaktan kumandali bomba koymazsiniz

9
10
yanıtYanıtla
Misafir 007:

Galatasaray Taraftarının Yüzde 60 Kürt Kardeşlerimizden Oluşuyuor İnanmazsanız En yakın Kürt kökenli Arkadaşına hangi takımı tuttugunu sorun

6
0
yanıtYanıtla
merdo:

kurtlerde bu bir kulturdur misafirini en iyi sekilde agirlamak butun kusurlari gizlenir yuzlerine vurulmaz bize gelen misafirin basimizin ustunde yeri var fark etmez sporcu siyasetci sanatci insan olmasi yeterli baskalari gibi fasizan bir zihniyetle saldirmak

6
0
yanıtYanıtla
ibrahimmobilWeb@haberler.com:

İnşallah Galatasaray futbol takımımız maçı yener

1
0
yanıtYanıtla
UltraslanMobil-IOS:

Ulan bu ulkeyi bozan kurtler deil şu yorumları yazan zihniyet. Abla ne guzel insanca bir sey soylemis ona bile bir kulp takin, yazik.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title