Haberler

Esatbeyoğlu'ndan TMO Müdürüne Plaket

Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yerköy Şube Müdürü Adnan Budak'a ve TMO şube müdür yardımcılarına teşekkür plaketi verdi.

Budak'ın makamında gerçekleşen plaket takdim töreninde konuşan Esatbeyoğlu, 2015-2016 hububat alım sezonunda gerek çiftçilere olsun gerekse zahirecilere olsun TMO şube müdürlüklerinin kaliteli hizmet verdiğini söyledi.

Esatbeyoğlu, "Yerköy Toprak Mahsuller Ofisi, Yerköy ilçemiz başta olmak üzere, diğer ajanslarında özverili bir çalışma göstermişlerdir. Bizler de bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine plaket takdim etmek istedik. Kendilerine bu çalışmadan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Budak ise 2015-2016 hububat alım sezonunu başarıyla tamamladıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"TMO Yerköy şube müdürlüğümüz başta olmak üzere, Doğankent, Sarıkaya, Sorgun, Şefaatli  Yozgat ajans amirlikleri ile Osmanpaşa, Saray, Sarıkent, Sekili tesisi ekiplerimiz ve ayrıca Akdağmadeni, Kadışehri, Karahasanlı geçici alım merkezlerimiz dahil olmak üzere takribi 900 kilometrelik alan içerisinde 13 noktada 297 bin ton peşin, 30 bin ton emanet olmak kaydıyla toplamda 327 bin ton hububat alımı gerçekleştirilmiştir."

Esatbeyoğlu, plaket takdim töreninde TMO Şube Müdür Yardımcıları Erdal Dönmez ve Ferudun Güneş'e de teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title