Haberler

Esat Üner, Personeliyle Vedalaştı

Güncelleme:

Belediye Başkanlığına yeniden aday olmayan Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, belediye personeliyle bir araya gelerek vedalaştı.

Üner'den duygulu vedalaşma.
Seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkanlığına aday olmayan Gercüş Belediye Başkanı Esat Üner, belediye personeliyle bir araya gelerek vedalaştı.Cigerxwin toplantı salonunda personelle bir araya gelen Üner, 10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde hayallerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirterek "10 yıldır hep birlikte bu ilçeye ve halka hizmet veriyoruz. Yaptıklarımız ortada. Bu hizmetleri hep birlikte yaptık. Sizlerin desteği ve emeği olmasaydı bu hizmetleri gerçekleştirmemiz mümkün değildi" dedi. 30 Mart'ta partilerinde görev anlamında bir nöbet değişimi yaşanacağını ifade eden Üner "Biz dönemimizi tamamladık. 31 Mart'ta görevi Abdulkerim Kaya ve Zeynep Oduncu'ya devredeceğiz. Bizden sonra gelecek olanlar bizim bıraktığımız yerden hizmet vermeye devam edecek" şeklinde konuştu. Toplantının ardından Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Esat Üner'e Gercüş'e verdiği hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Esat Üner Gercüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title